Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu le-a dat replica celor care au criticat-o pe motiv că nu gătește. Soția lui Mădălin Ionescu i-a pus imediat la punct pe răutăcioși

Cristina Șișcanu le-a dat replica celor care au criticat-o pe motiv că nu gătește. Soția lui Mădălin Ionescu i-a pus imediat la punct pe răutăcioși

05 sept. 2024, 14:34,
Cezar Bulgaru în Cancan

Cristina Șișcanu a răspuns celor care au criticat-o pentru faptul că nu gătește. Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu, cunoscutul prezentator de televiziune din România. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Petra, născută în 2017.

Cristina Șișcanu este și ea o persoană publică, fiind jurnalistă și având o prezență activă în media și pe rețelele sociale. Mădălin Ionescu mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Cristina Șișcanu le-a dat replica celor care au criticat-o pe motiv că nu gătește

Cristina Șișcanu împărtășește frecvent pe rețelele sociale detalii din viața ei, inclusiv atât clipele fericite, cât și pe cele mai dificile.

„Nu se poate așa ceva. Cât de rele pot fi unele. Nu doar că sunt rele, sunt și agresive și nici nu gândesc prea bine. Am pus acea postare cu ciorba, dacă nu m-au răstignit că nu am făcut eu ciorba. Eu nu înțeleg ce vreți voi să fac. Să fac pentru că vreți voi? Eu nu fac ciorbă. I-am răspuns unei femei. Dar nu înțeleg, trebuie să fac pentru că vreți voi? În primul rând, nea’ Nelu când face ciorbă, câștigă bani, eu când fac ciorbă, pierd bani.

Voi nu gândiți un pic? Timpul acela în care aș face o ciorbă, eu mai bine câștig niște bani. Am foarte multe activități, foarte multe proiecte și mai bine câștig bani. Atâta timp cât eu îi am și pe bunici lângă mine care gătesc mâncare în casă, pentru ce să mai gătesc și eu? Doar să mă dau în spectacol și să vă arăt eu vouă că fac ciorbă și sarmale, oale cu mâncăruri? Fac și eu când vreau. Mai fac rețete pe care le văd pe internet, virale, pentru că sunt curioasă, pentru că mi se face poftă când văd ceva. Sau îmi place mâncare italienească și îmi mai vine să gătesc, dar am recunoscut că nu-mi place să gătesc mâncare pentru prânz, seară, pentru că avem mâncare și de la nea’ Nelu, și de la bunici”, a spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a spus ce s-a întâmplat în familia ei

Cristina Șișcanu a vorbit despre evenimente recente din familia sa și a oferit informații necunoscute până acum publicului.

“Care este treaba voastră? Cu siguranță ți-ai crescut copilul cu borcanele.  Cea care mi-a lăsat comentariul acesta, vreau să-ți spun ceva. În primul rând, eu mi-am alăptat copilul până la doi ani și șapte luni. Tu până când ți-ai alăptat copilul? În al doilea rând, cresc un copil de la șase ani, care a necesitat îngrijiri speciale și să nu veniți cu teoria că bunica are grijă. Da, bunica este mai prezentă în viața lui Filip de vreo 2-3 ani, însă până la vârsta de 17 ani a lui Filip, bunica era la Vâlcea.

Îmi găsiți mie defecte sau că sunt leneșă, voi credeți că lucrurile se întâmpla așa, se fac singure, banii curg din ceruri, că soțul meu e vreun milionar sau chestii de genul acesta? Sunt extrem de implicată și în partea financiară a familiei, și în organizarea familiei, în treburile de toate felurile ale familiei, dar, de ce reușesc să am timp și pentru mine, să mă îngrijesc și totuși nu am suficient timp? Pentru că gândesc. Trebuie să gândești. Și vreau să vă mai spun un lucru. Cele care faceți foarte multe munci fizice, gândiți-vă, cu timpul, aceste munci fizice vor fi înlocuiți de roboți și veți rămâne fără activități.

Așa că mai bine dezvoltați-vă creierul și munciți cu mintea, decât să munciți fizic. E foarte plăcută activitatea fizică pentru corp, doar că sunt într-o etapă a vieții mele când eu am proiecte care se fac cu capul în mod special. Vreți acum să mă apuc să fac ciorbă pentru voi? Dacă aș face ce vreți voi, aș muri de foame. Eu zic să vă vedeți de treabă, să vă faceți voi ciorbele voastre, este foarte frumos. Cele care sunteți pasionate de bucătărie, este o activitate extraordinară de frumoasă, minunată, dar nu mă puneți pe mine la zid.

Am făcut de 4-5 ori pentru că nu a fost nevoie. Foarte mulți ani la rând mama a stat cu noi în casă și atunci ne făcea ciorbă pentru că eu munceam foarte mult. Plecam dimineața și mă întorceam seara, Mădălin la fel. Ce treaba aveți voi de câte ori fac ciorbă sau nu? Vă poticniți în niște mărunțișuri care nici nu contează în viață. Am făcut lucruri mult mai nobile decât o ciorbă, pe care voi nu sunteți în stare să le faceți. Și nu zic asta să mă laud, pentru că nu mă interesează validarea voastră, a celor care mă certați. Eu zic să vă potoliți, să trageți aer adânc în piept și să vă gândiți că nu e acesta scopul în viață. Știu că unele dintre voi o să vă întristați foarte mult că toată viața ați făcut ciorbă și altceva nu ați făcut, o să vă dați seama că au trecut anii pe lângă voi”, a mai spus vedeta TV.

Recent, Cristina Șișcanu le-a dat replica celor care au criticat-o pe motiv că nu gătește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *