Prima pagină » Actualitate » Cristina Șișcanu l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul! Prezentatoarea TV nu l-a putut ierta!

Cristina Șișcanu l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul! Prezentatoarea TV nu l-a putut ierta!

25 mart. 2024, 11:41,
BZI.ro, în Actualitate

Cristina Șișcanu a decis să dea cărțile pe față! Cristina Șișcanu l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul. Vedeta le-a povestit urmăritorilor săi că l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul. Motivul este unul total neașteptat.

Cristina Șișcanu l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul!

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din țara noastră. Prezentatoarea TV a reușit în ultimii ani să-și construiască o carieră de succes în lumea televiziunii. A prezentat unele dintre cele mai apreciate show-uri TV de la noi din țară și a cucerit inimile telespectatorilor, datorită carismei și sincerității sale.

Reușitele din viața profesională au fost dublate de cele din viața personală. Prezentatoarea TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălin Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuți moderatori TV. Cei doi au împreună o fiică. Chiar dacă au o relație demnă de invidiat, recent Cristina Șișcanu a povestit unul dintre momentele tensionate din familia sa.

Cristina Șișcanu, care recent a fost păcălită pe internet, continuă să fie foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde se bucură de o comunitate extrem de unită. Prezentatorei TV nu îi este teamă să vorbească și despre subiectele mai delicate, așa cum s-a întâmplat și recent. Vedeta a povestit că ea și Mădălin Ionescu ar fi ajuns să aibă discuții despre divorț. Motivul este unul cu totul neașteptat, întrucât la mijloc era vorba doar despre salcia din curtea lor.

Se pare că respectivul copac ajunsese să le dea mari bătăi de cap și asta pentru că rădăcinile se întindeau pe o suprafață foarte mare din curte, motiv pentru care toate pavelele erau stricate.

Mărul discordiei a fost o salcie

Sătul de aspectul curții sale, Mădălin Ionescu a decis atunci că este momentul să renunțe la salcie, însă Cristina Șișcanu s-a opus vehement. Ba mai mult decât atât, pentru a-l îndupleca, l-a amenințat că va divorța. Într-un final, au găsit împreună o soluție mult mai bună, înlocuind pavelele cu gazon și bineînțeles, păstrând și salcia.

„Împărtășesc un lucru. Într-adevăr am avut discuții despre divorț și o să vă împărtășesc care a fost motivul care a dus la o discuție de genul acesta la noi în cuplu. E un subiect așa, mai delicat, dar eu sunt transparentă și vă împărtășesc lucruri din viața noastră. La un moment dat, Mădălin voia să scoată această salcie, superba asta. De ce? Pentru că aici unde vedeți că este iarbă, erau pavele și salcia are rădăcini foarte ramificate, foarte puternice și care se împrăștie pe o suprafață foarte mare“, a spus Cristina Șișcanu.

Prezentatoarea TV, a cărui tată a decedat recent, a menționat că situația s-a detensionat în momentul în care l-a amenințat cu divorțul.

„Rădăcinile respective ridicau pavelele și era deranjant, arată urât. Mădălin a zis că «Gata, trebuie să scoatem salcia, renunțăm la ea, mergem și o plantăm pe malul unul lac și asta este». Vaai, eu când am auzit așa ceva m-am opus total, nu se poate așa ceva. Discuția era destul de aprinsă. Și atunci am zis «Divorțez dacă scoți salcia!». Asta mi-a ieșit pe gură!”, a povestit Cristina Șișcanu, explicând cum l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *