Prima pagină » Cultural » Cristina Șișcanu Ionescu a răbufnit și a spus adevărul despre căsnicia sa. ,,Nu mai este o rușine să te desparți…”

Cristina Șișcanu Ionescu a răbufnit și a spus adevărul despre căsnicia sa. ,,Nu mai este o rușine să te desparți…”

15 aug. 2023, 09:43,
BZI.ro, în Cultural

Cristina Șișcanu Ionescu a răbufnit și a spus adevărul despre căsnicia sa. Vedeta formează un cuplu de mai bine de 12 ani cu celebrul om de televiziune Mădălin Ionescu. Deși pozează în familia perfectă, Cristina Șișcanu și soțul ei au recunoscut că a trecut prin momente grele în cuplu și nu exclude varianța divorțului, în cazul în care nu s-ar înțelege cu partenerul. Iată ce declarații a făcut vedeta despre infidelitate și problemele din mariaj.

Cristina Șișcanu Ionescu a răbufnit și a spus adevărul despre căsnicia sa

Cristina Șișcanu Ionescu are o căsnicie fericită alături de Mădălin Ionescu și se bucură din plin de rolul de mamă. Ce doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și sunt mai fericiți ca oricând. Cu toate acestea, Cristina Șișcanu a dezvăluit recent ă a avut parte de momente grele în mariaj, însă a reușit de fiecare dată să treacă peste situațiile dificile.

Vedeta a vorbit și despre divorț și infidelitate, iar declarațiile sale i-au surprins pe mulți.

,,Nu poți să pierzi din viața ta dacă tu nu mai ești fericit cu partenerul tău. Să stai pentru cine, să mimezi în fața cui? În fața lumii că ce? Pe bune, oameni buni, suntem în anul 2023, nu mai este o rușine să te desparți.

Asta ar fi o prostie, dacă nu mai merg lucrurile, dacă nu te mai înțelegi cu partenerul. Nu există alte situații la noi care dacă nu ne-am mai dori să stăm unul alături de celălalt cumva să ne împiedice să ne despărțim și că trebuie să stăm împreună ca să ce? Este fix o mare prostie. Eu nu am de ce să mimez nicio fericire în fața nimănui.

Dacă nu m-aș mai înțelege cu soțul și, doamne ferește, n-am mai vrea să fim împreună, n-am mai fi, n-am mai sta să mimez fericirea în fața lumii. Eu nu sunt genul de persoană care să trăiască pentru lume și oricum mi se pare o prostie mai ales în zona asta, să nu te desparți că ce o să zică lumea. Astea sunt chestii extrem de perimate.”, a precizat vedeta.

Ce mesaj a transmis vedeta celor care o critică

Cristina Șișcanu Ionescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se declară o femeie împlinită. Vedeta se bucură din plin de viața de familie și se află într-o formă fizică de invidiat. Cristina Șișcanu arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Recent, soția lui Mădălin Ionescu a fost criticaă de internauți că pozează în soția perfectă și că mimează fericirea absolută în căsnicia sa. Vedeta a reacționat dur și a transmis un mesaj tranșant pentru cei care îi critică viața personală.

,,Că mimez fericirea..că mimez fericirea în cuplu și că, de fapt, lucrurile ar sta altfel între mine și Mădălin, am avut recent comentarii de genul, îmi amintesc acel video în care eu și Mădălin dansăm, oamenii au spus că e doar de fațadă, pe facebook totul este cosmetizat și vai, ce fericiți sunteți aici, dar de unde!.

Nu știu ce să spun, oamenii care fac astfel de comentarii la ce se raportează? Clar la ceea ce trăiesc ei, am văzut și vedete care au inițiat acest trend, cum că pe insta viața este cosmetizată și că viața, de fapt, e altfel, că nu e fericirea pe care o vezi pe internet, că în realitate lucrurile stau altfel.

Persoanele publice sau fetele astea, ele trăiesc nefericite, și că ele trăiesc rău, dar o duc prost și cu dragostea și cu banii, haideți să nu ne îmbătăm cu apă rece. Nu e chiar așa, atât în cazul meu, știu persoane publice care sunt foarte active și nu e mare diferență între ceea ce postează și ce trăiesc în viața reală.”, spune Cristina Șișcanu în filmulețul postat.

Cristina Șișcanu Ionescu a recunoscut că a avut parte de momente grele în mariaj, dar nu s-a gândit până acum la divorț. Soția lui Mădălin Ionescu se declară o femeie împlinită pe plan personal și radiază de fericire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *