Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu, în război cu admiratoarele sale. „Nu v-a cerut nimeni părerea cum să îmi educ eu copiii”

Cristina Șișcanu, în război cu admiratoarele sale. „Nu v-a cerut nimeni părerea cum să îmi educ eu copiii”

21 nov. 2023, 13:43,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Șișcanu a ajuns să fie din nou în război cu admiratoarele sale după ce acestea i-au jignit fiica. O înregistrare video în care Petra povestește despre ținută sa a împărțit Internetul în două.

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au o mare bază de fani în mediul online, iar activitatea lor de influenceri le aduce venituri semnificative în afara profesiei lor principale, aceea de jurnaliști și oameni de televiziune.

Recent, fiica lor, Petra, a fost introdusă în mediul online de către mama sa și apare frecvent în fotografii alături de părinți, în timpul vacanțelor, la restaurant sau în diverse activități de familie. Micuța este iubită de urmăritori, deoarece pe lângă frumusețe și delicatețe, ea emană o atitudine respectabilă, este inteligentă, simpatică și amuzantă.

Petra-Ionescu a publica un clip controversat

Cel mai recent videoclip postat pe contul de Instagram al Petrei Ionescu, unde are aproape 18.000 de urmăritori, a stârnit reacții aprinse. Fetița, în vârstă de 6 ani și jumătate, a fost înregistrată în timp ce prezenta ținuta sa, un costum format dintr-un sacou și o fustă, care seamănă cu cele create de celebrul brand de modă Chanel. De fapt, Petra, la vârsta ei, este conștient că acea croială este o marcă înregistrată a Chanel și menționează acest lucru în videoclip.

„Vă place ținuta mea?”, a fost mesajul Petrei în dreptul imaginilor video publicate pe pagina ei de Instagram, administrată, evident, de Cristina Șișcanu. Lecția ei de stil nu a fost însă bine primită de toată lumea. „Dar la 20 de ani ce vei face??? Și mai spuneți că nu părinții sunt de vină pentru copiii pe care-i avem! E prea mult, fraților!!!”, i-a scris o doamnă Petrei.

Cristina Șișcanu, în război cu admiratoarele sale

Cristina Șișcanu a intervenit imediat și a fost, și ea, destul de virulentă în a-și apăra copilul. „M-am uitat la poza dumneavoastră. Aveți sprâncenele ca două lipitori. Bunul gust se educă de la cea mai fragedă vârstă. La dumneavoastră nu s-a întamplat asta. Nu v-a cerut nimeni părerea cum să îmi educ eu copiii”, a fost replica Cristinei.

Au urmat o serie de comentarii, unele ce exprimau respectul, altele agresive și altele laudative.

„Lasă copilul să fie copil. E de ajuns cât te maimuțărești tu”, „Mami e de vina că încurajează asa ceva! Și mai târziu se întreabă de unde apar frustrările”, „Măi, m-am uitat la acest video de vreo 2, 3 ori… nu știu, cred că este normal, presupun, în societatea actuală ca o fetiță să vorbească despre CHANEL, despre diferenta de preț, da, probabil că este absolut normal, dar în ceea ce mă privește nu sunt de acord! În rest, Petra este minunată, dulce, emancipată, educată, dar consider că indiferent de posibilitățile financiare ale familiei este puțin prea mult! Mulțumesc!”, sunt doar câteva dintre comentariile publicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *