Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu e disperată! Rudele ei se află în Kiev, acolo unde au loc atacurile rusești

Cristina Șișcanu e disperată! Rudele ei se află în Kiev, acolo unde au loc atacurile rusești

24 feb. 2022, 20:30,
în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu trece prin clipe de coșmar, după atacul rușilor asupra Ucrainei. Vedeta are mai multe rude care acum se află chiar în mijlocul războiului. Aceasta le-a sărit în ajutor și vrea să le aducă în România

Cristina Șișcanu trece prin momente extrem de grele, după ce astăzi Rusia a decis să atace Ucraina, după mai multe zile de amenințări. Vedeta a mărturisit pe InstaStory că rudele ei se află în Kiev.

Cristina Șișcanu e disperată! Rudele ei se află în Kiev, acolo unde au loc atacurile rusești

Aceasta le-a povestit fanilor că unchiul ei, mătușa și verișoarele sale împreună cu familiile lor se află acolo unde au loc atacurile începute astăzi și unde până acum s-au produs o mulțime de explozii.

”Situația e gravă, de dimineață sunt ochi și urechi la știri despre situația din Ucraina. Asupra noastră se restrâng lucrurile astea pentru că verișoarele mele sunt ucrainence, fratele mamei e stabilit de foarte mult timp în Ucraina, are familie acolo, are două fete de vârstă apropiată cu mine, care au și ele famili și copii. Unde e în Kiev, alta e în altă zonă care nu e vizată de ruși. Verișoara mea stabilită în Kiev e la serviciu, e asistentă medicală, își desfășoară în continuare activitatea în mod obișnuit”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Șișcanu spune că toți oamenii sunt panicați, asta deoarece toată lumea încearcă să se pregătească să plece din țară. Unchiul ei a fost nevoit să aștepte trei ore să-și alimenteze mașina din cauza faptului că s-au făcut cozi uriașe la benzinării.

”A vrut să meargă să-și alimenteze mașina la benzinărie, a stat trei ore la coadă să o poată alimenta, toți sunt pregătiți pentru plecare în caz că va fi nevoie. Unchiul meu mi-a spus că sunt echipaje de poliție peste tot, sunt verificate mașinile”, a spus ea.

Vrea să-i aducă în România

Cristina Șișcanu a mai precizat că le-a propus rudelor sale să vină în România dacă situația e și mai gravă, însă momentan acestea nu vor să-și părăsească țara. Vedeta e pregătită să-și așteptate persoanele dragi acasă în cazul în care viața le e pusă în pericol și nu mai pot sta pe teritoriul ucrainean.

”Le-am propus rudelor mele să vină aici la mine, să am grijă de ele pe toată perioada asta critică, e vorba despre unchiul meu, soția lui, cele două fete care au la rândul lor soți și copii. Mi-au zis că nu vor să plece de acum de acasă, dar propunerea rămâne deschisă și dacă sunt într-un pericol iminent eu îi aștept și sunt dispusă să-i ajut cu tot ce e nevoie”, a mai zis ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *