Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu, dezvăluiri emoționante despre Filip, fiul ei vitreg

Cristina Șișcanu, dezvăluiri emoționante despre Filip, fiul ei vitreg

07 nov. 2021, 12:40,
în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanua a făcut dezvăluiri emoționante despre Filip. Ea a vorbit despre traumele pe care le-a suferit fiul ei vitreg, care are probleme de sănătate.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu are trei copii din două mariaje diferite. Este vorba despre două fete și un băiat. Acesta din urmă, pe nume Filip, are probleme de sănătate încă de pe vremea când era foarte mic, din cauza unui vaccin.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri emoționante despre Filip, fiul ei vitreg

Actuala soție a lui Mădălin Ionescu, are o relație extrem de apropiată cu Filip. Jurnalista  și-a deschis sufletul și a vorbit despre traumele prin care a trecut Filip, băiatul fostei soții a lui Mădălin Ionescu.

„Filip a fost primul copil care mi-a spus „mama”, nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el. El este deja mare, are 16 ani, și trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre și specialiști care să le facă mai ușoară viață copiilor cum este Filip și să îi ajute să-și croiască un drum în viață”, a explicat Cristina Șișcanu.

„A fost un caz alarmant, acum ceva timp, chiar pe stradă noastră. Filip se juca mereu cu un vecin al nostru, de-o vârstă cu el. Se înțelegeau foarte bine și erau de nedespărțit. La un moment dat, însă, fratele băiețelului l-a certat de față cu Filip. I-a poruncit practic să nu se mai joace niciodată cu el că nu vorbește bine, că nu ține obiectele cum trebuie în mâna. Iar puștiul respectiv nu s-a mai apropiat de Filip de atunci, l-a ocolit.
A fost o mare lovitură, o traumă pentru el. L-am dus la logoped, la psiholog, dar degeaba. Din momentul acela, când a fost jignit așa, nu s-a mai apropiat de un copil care să nu fie special”, a povestit jurnalista.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu este căsătorit cu Cristina Șișcanu. Aceasta este cea de-a două căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ştefănia și Filip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *