Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre sarcină. Vedeta este pregătită pentru un nou membru în familie

Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre sarcină. Vedeta este pregătită pentru un nou membru în familie

29 mai 2022, 12:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. După participarea la Bravo, ai stil!Celebrities a devenit si mai iubită de publicul ce o susține și îi urmărește fiecare mișcare. Vedeta a făcut un anunț important pentru fanii ei, prin care le-a transmis că este pregătită să devină mamă din nou.

Cristina Șișcanu, despre viața cu trei copii

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din România. Cei doi soți sunt împreună de mulți ani și și și-au fost alături în cele mai grele momente ale vieții. S-au susținut mereu și niciodată nu au ajuns la despărțire.

Cuplul are și o fetiță, pe Petra, dar Mădălin mai are doi copii din căsătoriile anterioare. Cristina are o relație bună cu ambii, care o consideră chiar mama lor. Ștefania, cea mai mare dintre copii, are deja 25 de ani și se întreține singură deja, având un loc stabil de muncă. Ea locuiește singură, dar foarte aproape de familia ei, pe care o vizitează constant.

Filip, însă, este foarte apropiat de Cristina, care are mare grijă de el. Nu a deranjat-o deloc să fie mamă pentru trei copii, ba chiar o încântă ideea de familie numeroasă, mai ales cu copii de toate vârstele: 5, 18 și 25 de ani.

“Filip a făcut și el 18 ani, este și el adult acum. Ce să mai?! Noi avem copii de toate vârstele! Petra are cinci ani…”, a declarat Cristina.

Cristina și Mădălin Ionescu mai vor copii

Cristina și Mădălin au o relație serioasă și sunt doi părinți minunați. La 51 de ani, prezentatorul se consideră un bărbat împlinit, care se bucură din plin de familia lui.

Cât despre un nou membru în familie, cei doi soți sunt pregătiți. S-au gândit deja la această opțiune, dar au fost mereu împiedicați de câte o problemă care nu le-a dat liniște: fie pandemia, fie războiul. De teama complicațiilor, au ales să mai aștepte până se calmează lucrurile.

“Da, eu mi-aș dori! La un moment dat, chiar eram porniți să mai facem, după aceea a venit pandemia, m-a speriat și chestia asta cu războiul. Na, toți avem niște frici, niște temeri.”, a mărturisit Cristina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *