Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu, despre relația cu soacra sa.„Orice ar spune, nu contează, nici nu trebuie să te enervezi, o asculți, nu-i spui nimic și îți vezi de treaba!” 

Cristina Șișcanu, despre relația cu soacra sa.„Orice ar spune, nu contează, nici nu trebuie să te enervezi, o asculți, nu-i spui nimic și îți vezi de treaba!” 

03 oct. 2023, 11:54,
în Cancan

Cristina Șișcanu a vorbit despre relația cu soacra sa într-un clip postat recent pe rețelele de socializare. Pentru multe femei din România acest subiect este unul extrem de delicat, iar soția lui Mădălin Ionescu a venit cu o serie de sfaturi.

Vedeta a evidențiat fapt că această problemă nu este specifică doar poporului român, ci poate fi întâlnită și în alte culturi.

Cristina Șișcanu, despre relația cu soacra sa

Potrivit opiniei sale, atunci când doi indivizi decid să formeze un cuplu, este important să păstreze independența și să nu permită altor membri ai familiilor să se amestece în deciziile lor. Cristina Șișcanu a evidențiat faptul că, indiferent dacă este vorba despre relația dintre ginere și soacră sau dintre noră și soacră, aceste relații sunt delicate și necesită o limitare a intervențiilor din partea părinților.

Prezentatoarea TV a subliniat că prioritatea principală ar trebui să fie ca parteneri să-și trăiască viața de cuplu și să se concentreze pe familia lor, fără a permite altor membri ai familiilor să influențeze deciziile lor.

Ea a subliniat importanța evitării conflictelor și a discuțiilor neplăcute care pot apărea atunci când soacrele sau alți membri ai familiilor extinse se implică în relația de cuplu.

„La români încă există această problemă, probabil și la alte popoare, relația cu soacra, care este una destul de sensibilă.

Fie că este vorba de relația dintre ginere și soacră, fie că este vorba de relația dintre noră și soacră, deci ambele sunt niște relații foarte sensibile. Ideea este în felul următor, ca lucrurile să meargă, pur și simplu cei doi, el și ea, nu ar trebui să țină cont de ceea ce spun părinții. Odată ce au hotărât să fie un cuplu, el și ea ar trebui să își vadă de familia lor restrânsă, în prima fază de cuplu, apoi cuplu și copii, fără a-i lăsa pe cei din jur să se implice.

Dacă cei doi sunt de acord cu acest lucru, nu are ce să se întâmple și orice ar spune soacra, fie a lui sau a ei, nu contează, nici nu trebuie să te enervezi, o asculți, nu-i spui nimic și îți vezi de treabă. Situația e grea atunci când o soacră intervine în familie și copilul ei ține cont, și atunci apar discuții. Deci regula numărul unu este ca el și ea să nu lase niciun om din exterior să se bage în treburile lor, de cuplu, de familie, nici cumnata, nici fratele, nici sora, nimeni.

Să nu se bage în felul în care își educă copiii, în felul în care își trăiesc viața, pe ce cheltuie banii, pentru că la români, în continuare, viața unui cuplu este supusă judecății, păi toate rudele trebuie să își dea cu părerea sau trebuie să se implice, ele consideră că au acest drept. Nici măcar lucrurile la ele în familie nu stau cum trebuie, dar ele se bagă să le rezolve pe ale altora. Nu știu dacă mai există acest obicei și la alte popoare, dar în România este destul de frecvent și cumva rudele se simt și jignite dacă le spui să nu se bage. Acest lucru ține de un grad de civilizație probabil, și faptul că nu te bagi în familia cuiva, nu înseamnă neapărat că ești indiferent față de familia respectivă”, a spus Cristina Șișcanu, în cadrul unui videoclip postat pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu, despre problemele de sănătate ale lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu

Potrivit informațiilor oferite de soția prezentatorului, Filip a fost diagnosticat cu hemipareză, boală pe care a dobândit-o în urma unei varicele atunci când avea doar două luni. Astfel, tânărul a rămas cu sechele toată viața, fiind afectați centrii vorbirii, dar și dexteritatea.

„Filip nu are autism. Filip are o hemipareză. Acesta este diagnosticul dat de mai mulți doctori, și români și nemți.

El pe la două luni și ceva a suferit o varicelă, iar pe vremea aceea când era el mic vaccinul împotriva varicelei nici nu exista, nici acum nu se face la două luni, se face mai târziu. El a suferit o varicelă care a fost o neșansă și a avut aceste urmări din păcate și o hemipareză pe partea stângă, i-a afectat centrii vorbirii, dexteritatea, are limba paralizată pe jumătate.

De aceea nu poate să mestece mâncare solidă, deși foarte greu și, deși noi, din când în când, îi mai dăm mâncare solidă, tăiată bucățele, există riscul să se înece. Mai încercăm să facem asta ca să facă eforturi și să mestece. Chiar recent s-a întâmplat, i-am dat bucățele mici de pizza, pentru că asta acceptă el să mănânce ca mâncare solidă, pizza tăiată, bucățele mici sau niște burgeri, tot așa tăiate, bucățele mici.

Trebuie să stai foarte mult lângă el cu foarte mare atenție, până termină de mâncat. Mereu suntem cu ochii pe el și când mănâncă mâncare pasată, dar cu atât mai mult atunci când îi dăm mâncare solidă pentru că se îneacă.”, a povestit Cristina Șișcanu în mediul online unde a vorbit și despre relația cu soacra sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *