Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristina Șișcanu, atac subtil la fosta soție a lui Mădălin Ionescu: „De judecat ar fi mamele care dau naștere copiilor și…”

Cristina Șișcanu, atac subtil la fosta soție a lui Mădălin Ionescu: „De judecat ar fi mamele care dau naștere copiilor și…”

25 oct. 2022, 10:12,
în Radio

Cristina Șișcanu a lansat un atac subtil la adresa Mihaelei Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, de care a divorțat în 2011. După cum se știe, prezentatorul TV are doi copii din primul mariaj, pe Filip și Ștefania, care au rămas în grija lui. Totodată, din căsnicia cu Cristina Șișcanu, s-a născut o fetiță, pe nume Petra, în vârstă de cinci ani.

Cristina Șișcanu a profitat de scandalul generat de Delia și a lansat un atac subtil la adresa fostei soții a lui Mădălin Ionescu. Este bine cunoscut faptul că vedeta TV a acuzat-o în numeroase rânduri pe Mihaela Coșerariu că nu se implică în creșterea celor doi copii ai săi. Chiar dacă nu este mama biologică a Ștefaniei și a lui Filip, Cristina Șișcanu nu a făcut niciodată diferențe între fiica sa biologică și copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie.

Madălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au căsătorit pe date de 23 august 1997 și au divorțat în 2011. Deși Mihaela a făcut apel la Tribunalul București, copiii au rămas în grija tatălui, mama mulțumindu-se doar cu vizite după un program stabilit. La numai două luni de la divorțul din 2011, Mădălin Ionescu s-a căsătorit cu Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, atac subtil la fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Cu toate că a adus pe lume un singur copil, Cristina Șișcanu consideră că este mama a trei copii, a micuței Petra, dar și a Ștefaniei și a lui Filip, copiii din primul mariaj al lui Mădălin Ionescu cu Mihaela Coșerariu. Întrebată de nenumărate ori de fanii săi care este motivul pentru care mama biologică a celor doi copii mai mari nu este prezentă în viața lor, a răspuns de fiecare dată același lucru, și anume că nu poate înțelege atitudinea Mihaelei în raport cu copiii pe care i-a dus pe lume.

Comentând declarațiile Deliei și scandalul care s-a iscat pe baza refuzului acesteia de a face copii, Cristina Șișcanu a mai întărit încă o dată ideea că fosta soție a lui Mădălin Ionescu își neglijează copiii.

„Eu am un copil născut de mine și doi nenăscuți de mine și, eu fiind în situația asta recunosc, mie îmi place să am casa plină, vorba aceea, îmi place să-mi construiesc viața având copiii în ea, dar și așa, nu contează.

Eu sunt eu, Delia e Delia și este perfect așa cum își dorește ea să trăiască și ar fi bine ca fiecare om să înțeleagă lucrul ăsta și să respecte pe celălalt și să nu intre cu bocancii în viața lui și tot timpul…

De judecat ar fi mamele care dau naștere copiilor și nu se implică în îngrijirea lor, îi abandonează și chiar sunt violente cu ei”, a spus, printre altele, Cristina Șișcanu.

Cu ce se ocupă în prezent fosta soție a lui Mădălin Ionescu

La 46 de ani, Mihaela Coserariu își trăiește viața din plin. Are un corp tonifiat, face mult sport și este mândră de modul în care arată acum. Așa că nu e de mirare că postează poze provocatoare pe rețelele de socializare.

Este schimbată total față de perioada de dinaintea divorțului de Mădălin Ionescu, din anul 2011. Deși au trecut mai bine de 10 ani, Mihaela nu s-a recăsătorit, iar după despărțirea oficială de Mădălin Ionescu a decis să se concentreze pe studii.

Între timp a absolvit cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din București și ulterior a lucrat ca specialist PR în diverse proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *