Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu are probleme de sănătate. „Nu mă simt prea bine. Ieri am avut o criză”

Cristina Șișcanu are probleme de sănătate. „Nu mă simt prea bine. Ieri am avut o criză”

24 nov. 2021, 10:29,
în Cancan

Cristina Șișcanu a dezvăluit pe rețelele de socializare că are probleme de sănătate, iar fanii acesteia au început să se îngrijoreze. Soția lui Mădălin Ionescu caută să își țină mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. De curând, aceasta a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la probleme de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă.

Fiind obișnuiți ca mereu să primească noutăți pe Instagram de la Cristina Șișcanu, fanii ei s-au speriat atunci când au văzut că aceasta nu a postat nimic.

Cristina Șișcanu are probleme de sănătate și și-a îngrijorat fanii

Cristina Șișcanu a dezvăluit în urmă cu câteva ore că nu a mai postat nimic pe platforma socială deoarece nu s-a simțit în stare. Vedeta le-a povestit internauților că de o perioadă are niște probleme cu spatele, iar durerile sunt crunte și o afectează pe toate planurile. Mai mult, aceasta nici nu a putut să se ridice din pat, căci imediat simțea niște dureri îngrozitoare.

„Nu mă simt prea bine. Ieri am avut o criză de spate, am început să am probleme cu spatele, așa în zona asta lombară pe partea stângă și efectiv nu am putut să mă ridic din pat. De aceea, nici nu am fost ieri activă pe Instagram”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai împart același pat

De când cei doi au devenit părinții Petrei, cea mică a devenit centrul universului lor și, uneori, ambii trebuie să se muleze pe dorințele ei. Ei bine, adesea aceasta vrea să doarmă cu mama ei, iar Cristina Șișcanu trebuie să-și lase soțul singur, în dormitor, și să doarmă cu fiica ei.

Cristina Șișcanu: Petra, mă culc cu tati?

Petra: FIGA (înseamnă „ciuciu’ din rusă), nu îți dau voie!

Cristina Șișcanu: Pentru cei care urmează să devină părinți… să știți ce vă așteaptă!??? Aici Petra avea doi ani și vorbea moldovenește. Îi ceream voie să dorm cu tati, reacția ei este fabuloasă???

Ce dietă urmează Cristina Șișcanu

Soția lui Mădălin Ionescu este hotărâtă să arate din ce în ce mai bine! Cristina Șișcanu nu se mulțumește doar cu cele 27 de kilograme pe care le-a dat jos în ultimele luni. Vrea să ajungă la o formă de-a dreptul de invidiat și, astfel, a dat startul unui nou diete.

Această dietă constă într-o fază de detoxifiere și într-o fază în care va începe să se alimenteze corespunzător, încât să scape și de kilogramele „neprietenoase”.

„Prima etapa presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care mă va ajuta să scap de kilogramele neprietenoase. Am mai ținut un regim conceput de Sonia înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă ?”, a scris Cristina Șișcanu contul de socializare.

Iată ce regim a ținut Cristina Șișcanu pentru a slăbi 27 de kilograme și a avea o siluetă de invidiat. Meniul vedetei poate fi consultat AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *