Prima pagină » Cultural » Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre problemele de sănătate ale lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu. „I-a afectat centrii vorbirii, dexteritatea, are limba paralizată pe jumătate.”

Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre problemele de sănătate ale lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu. „I-a afectat centrii vorbirii, dexteritatea, are limba paralizată pe jumătate.”

18 sept. 2023, 12:29,
în Cultural

Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre problemele de sănătate ale lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu din prima sa căsătorie.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt unul dintre cele mai populare cupluri din industria showbiz-ului românesc. Cei doi sunt căsătoriți de peste zece ani și au o frumoasă familie împreună. Coșerariu, cu care are doi copii: Ștefania și Filip.

Din căsătoria cu Cristina Șișcanu, prezentatorul mai are o fiică, pe nume Petra. Fanii jurnalistului au observat că există o problemă de sănătate în cazul lui Filip, deoarece acesta nu poate vorbi normal și nici nu poate realiza activități.

Cristina Șișcanu a decis să vorbească deschis despre starea de sănătate a tânărului și despre problemele pe care le întâmpină.

Cristina Șișcanu,despre problemele de sănătate ale lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu

Potrivit informațiilor oferite de soția prezentatorului, Filip a fost diagnosticat cu hemipareză, boală pe care a dobândit-o în urma unei varicele atunci când avea doar două luni. Astfel, tânărul a rămas cu sechele toată viața, fiind afectați centrii vorbirii, dar și dexteritatea.

„Filip nu are autism. Filip are o hemipareză. Acesta este diagnosticul dat de mai mulți doctori, și români și nemți.

El pe la două luni și ceva a suferit o varicelă, iar pe vremea aceea când era el mic vaccinul împotriva varicelei nici nu exista, nici acum nu se face la două luni, se face mai târziu. El a suferit o varicelă care a fost o neșansă și a avut aceste urmări din păcate și o hemipareză pe partea stângă, i-a afectat centrii vorbirii, dexteritatea, are limba paralizată pe jumătate.

De aceea nu poate să mestece mâncare solidă, deși foarte greu și, deși noi, din când în când, îi mai dăm mâncare solidă, tăiată bucățele, există riscul să se înece. Mai încercăm să facem asta ca să facă eforturi și să mestece. Chiar recent s-a întâmplat, i-am dat bucățele mici de pizza, pentru că asta acceptă el să mănânce ca mâncare solidă, pizza tăiată, bucățele mici sau niște burgeri, tot așa tăiate, bucățele mici.

Trebuie să stai foarte mult lângă el cu foarte mare atenție, până termină de mâncat. Mereu suntem cu ochii pe el și când mănâncă mâncare pasată, dar cu atât mai mult atunci când îi dăm mâncare solidă pentru că se îneacă.”, a povestit Cristina Șișcanu în mediul online.

Mădălin Ionescu, acuzat că îl umilește pe Filip

Chiar dacă Filip se confruntă cu probleme de sănătate, tatăl lui nu s-a sfiit niciodată să îl arate pe tânăr pe rețelele de socializare și să vorbească deschis despre starea lui. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, atunci când Mădălin Ionescu și-a deschis sufletul și a făcut câteva mărturisiri despre Filip, spunând că, uneori, este foarte trist pentru că fiul lui nu s-a putut dezvolta la fel ca ceilalți copii.

Prezentatorul se gândea la cât de frumos ar fi arătat viața tânărului, dacă problemele de sănătate nu l-ar fi afectat, însă a mărturisit că nu vrea ca Filip să îl vadă trist și să afle despre suferința tatălui său.

După ce prezentatorul TV a făcut publice aceste imagini, în care apărea și Filip, urmăritorii săi de pe rețelele de socializare nu au fost foarte încântați. Mai mult, unii dintre ei l-au acuzat pe Mădălin Ionescu de faptul că acesta face diferențe între copii și că nu se comportă cu Filip așa cum o face cu Petra, fetița lui și a Cristinei Șișcanu, ba chiar i-au spus prezentatorului că își umilește fiul prin astfel de filmulețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *