Cristina Șișcanu a trecut prin momente de panică în vacanță. Ce i s-a întâmplat într-un restaurant din Franța?

05 ian. 2024, 12:53,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu încă nu au încheiat vacanța de sărbători. După ce au petrecut timp în Elveția, cei doi prezentatori TV, împreună cu fiica lor, au ajuns în Franța, unde au întâmpinat o situație neplăcută. Soția lui Mădălin Ionescu a fost șocată când a observat ce se află în spatele ei într-un restaurant.

Cristina Șișcanu a împărtășit pe rețelele de socializare, unde menține legătura cu fanii săi, detalii despre mâncarea pe care ea și familia sa au consumat la un restaurant din orașul Dijon, precum și despre costurile aferente.

Cristina Șișcanu a trecut prin momente de panică în vacanță

Cu toate acestea, un alt aspect a captat atenția utilizatorilor de internet. În secțiunea de comentarii a videoclipului vedetei, o persoană a remarcat că în spatele ei a trecut un șobolan chiar în timpul filmării.

Cristina Șișcanu a fost extrem speriată de acest mesaj, deoarece a dezvăluit că suferă de fobie față de rozătoare. Vedeta a fost cuprinsă de șoc și, după ce a revăzut imaginile, a constatat inițial că femeia respectivă avea dreptate.

„Sunt în stare de șoc! De jumătate de oră sunt cu stomacul strâns, pielea îmi este de găină, abia acum mi-am revenit și m-am liniștit. Cineva dintre urmăritori mi-a scris într-un comentariu la materialul în care arăt nota de plată de la prânz și cu imagini cu ceea ce am consumat. Îmi spune: ”Aoleu, voi nu ați văzut că prin spatele vostru trece șobolanul?”. Mi s-a făcut rău. Am crezut că glumește. Am zis, hai să mă uit la imagini.

Mi-a înghețat inima. Într-adevăr, iată ce văd. Am dat aceste imagini pe repeat de mii de ori și în primă fază mi s-a părut că așa este. Eu am o aversiune față de rozătoare, încât mi s-a întunecat mintea, nici nu mai gândeam. Nici nu am rememorat locul în care am fost, astfel încât să-mi dau seama dacă putea fi posibil așa ceva”, a povestit Cristina Șișcanu pe Facebook.

Ce era, de fapt, in spatele Cristinei

Prezentatoarea TV a trăit momente de echipă după ce a analizat cu atenție imaginile din restaurant, pe care le-a distribuit pe internet. Cristina Șișcanu a avut impresia inițială că în spatele ei a trecut o rozătoare, ceea ce i-a provocat o stare de îngrijorare. Mai târziu, după ce s-a mai liniștit și și-a amintit cum arăta, de fapt, localul în care ea și Mădălin Ionescu, împreună cu fiica lor, au luat prânzul, a realizat că nu era posibil ca vreo rozătoare să fi trecut prin spatele. lor.

Cristina Șișcanu relatează că în spatele lor se afla o oglindă care reflectă ceea ce se întâmplă în fața lor. Prin urmare, conform spuselor vedetei, ceea ce se poate observa în imaginile respective nu era un șobolan, ci creștetul capului ospătăriței care trece prin fața lor în acel moment din vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *