Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu a stârnit un val de reacții negative, după ce a postat o fotografie din vacanță: „Ce vă mai place să vă faceți de râs”

Cristina Șișcanu a stârnit un val de reacții negative, după ce a postat o fotografie din vacanță: „Ce vă mai place să vă faceți de râs”

29 iul. 2022, 18:45,
în Cancan ultimă oră

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au decis să meargă în vacanță, iar destinația a fost Italia. Cei doi vizitează mai multe locuri și orașe de acolo și au ajuns și în Pisa, acolo unde apar faimoasele fotografii pe care turiștii le fac, datorită faptului că acest punct de atracție este înclinat.

Cu ocazia vacanței din Italia, Cristina Șișcanu a împărtășit cu fanii pe care îi are pe rețelele de socializare mai multe momente din concediul lor, însă o fotografie a stârnit o mare revoltă în rândul oamenilor.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, vacanță în Italia

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au plecat în Italia în vacanță și sunt însoțiți și de fiica lor, Petra. Frumoasa brunetă a fost foarte activă pe rețelele de socializare și a postat atât fotografii de familie, cât și cu ceea ce mănâncă sau de ce priveliști se bucură.

Ajunși în Pisa, Cristina Șișcanu s-a filmat în timp ce alerga în fața acestui loc, pe iarba stropită de irigații. Cu toate acestea, soția lui Mădălin Ionescu nu putea rata o fotografie amuzantă din Pisa.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Astfel, vedeta a postat o imagine în care ținea un cornet în mână, dând impresia că turnul este o înghețată. În fotografie, Cristina are limba scoasă. După ce poza a fost publicată în mediul online, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au început să o judece.

„Penibilă, sincer ce urât”, „Hal de poză, eu cred că, acestei doamne zise vedetă, i s-a făcut rău din cauza căldurii”, „Totul ok, dar fără acea limbă”, „Doamnă dragă ce vă mai place să vă faceți de râs!”, „Hal de femeie serioasă”, au fost doar câteva din comentariile negative de la acea poză.

Cu toate că imaginea a stârnit un val de reacții negative, au existat și persoane cărora li s-a părut amuzant, sau care i-au luat apărarea Cristinei: „Poză de copertă! Și de concurs de fotografie!”, „Hai să fim serioși, voi cum mâncați înghețata?”, au scris urmăritorii vedetei.

Tot un utilizator i-a comentat: „Draga mea, cu poza asta ți-ai dat cu stângul în dreptul”, mai pe scurt ţi-ai adus aminte de tinerețe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *