Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu a slăbit mult în doar două săptămâni. Ce trucuri a aplicat

Cristina Șișcanu a slăbit mult în doar două săptămâni. Ce trucuri a aplicat

20 feb. 2022, 10:00,
în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu le-a mărturisit fanilor pe contul său personal de Instagram că în urmă cu ceva timp s-a hotărât să slăbească, așa că, după multă documentare și căutări, a ales să urmeze o dietă.

Ei bine, rezultatele nu au întârziat să apară. După aproximativ două săptămâni în care a avut mare grijă la alimentație, Cristina Șișcanu a reușit să slăbească trei kilograme și 200 de grame, spre surprinderea fanilor ei.

A apelat la un nutriționist și acum este și mai ambițioasă decât atunci când a pornit la drum, după ce a văzut rezultatele. Cristina Șișcanu le-a arătat fanilor un filmuleț în care era la ziua de naștere a tatălui său și ulterior un alt videoclip, făcut zilele acestea, pentru a observa diferența.

Soția lui Mădălin Ionescu a afirmat că din vară și până în iarnă a acumulat 8 kilograme în plus, lucru care a determinat-o să slăbească și să ajungă cel puțin la forma inițială.

Mai mult decât atât, Cristina Șișcanu a mărturisit că a primit mai multe mesaje din partea unor persoane care i-au spus că nu se vedea că s-a îngrășat și că arăta extrem de bine. Vedeta a fost foarte încântată să le arate fanilor cum arată ea acum.

Și pentru a scăpa de dubii, Cristina Șișcanu s-a filmat și la față, așadar gurile rele nu mai au acum niciun motiv de care să se lege. După Sărbătorile de Iarnă, Cristina Șișcanu a fost întrebată dacă nu cumva este însărcinată.

”Vreau să vă spun că sunt persoane care ziceau că arătam bine și că nu m-am îngrășat. Ba da, m-am îngrășat șapte kilograme, oameni buni, chiar spre opt, după Sărbători, pentru că, ați văzut, erau persoane care mă întrebau dacă sunt însărcinată. După Sărbători aveam ditamai burta, de la mâncare, nu sunt însărcinată. Așa de grasă eram în ianuarie, de ziua lui tata”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *