Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu a lansat acuzații grave. Ce spune despre jurații „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cristina Șișcanu a lansat acuzații grave. Ce spune despre jurații „Bravo, ai stil! Celebrities”

21 dec. 2020, 13:51,
în Cancan

Cristina Șișcanu le-a declarat război juraților de la „Bravo, ai stil Celebrities” și a lansat acuzații grave după ce a pierdut competiția. Ea a precizat că unii dintre jurați ar fi primit foloase materiale sau de altă natură de la unele concurente.

Concurenta Cristina Șișcanu a lansat o serie de acuzații grave care au surprins pe toată lumea. Aceasta a insinuat că Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu au fost părtinitori și au avut anumite legături cu unele dintre concurente.

Cristina Șișcanu a lansat acuzații grave

Cristina Șișcanu a lansat bomba în marea finală „Bravo, ai stil!”. Aceasta l-a acuzat pe Cătălin Botezatu că a primit foloase materiale sau de altă natură de la Andreea Tonciu pe parcursul sezonului. Juratul s-a arătat indignat de aceste acuzații și a explicat de unde au pornit.

Cătălin Botezatu a declarat că nu se poate discuta despre așa ceva și că acuzația este puerilă și nefondată. Acesta a mărturisit că, într-adevăr, s-a întâlnit la un moment dat cu Anamaria Prodan, nașa de cununie a Andreei Tonciu, și au vorbit despre ea, însă lucrurile s-au oprit aici.

După ce a terminat cu creatorul de modă, Cristina Șișcanu a luat-o în vizor și pe Raluca Bădulescu, care a spus despre ea că a ajuns până în finalul competiției doar din noroc și că nu ar avea vreun merit. Așa că soția lui Mădălin Ionescu a ținut să se apere.

„Norocul este al vostru că am participat în acest sezon”, a spus Cristina Șișcanu.

Ce s-a spus despre Maurice Munteanu

Tirul de acuzații nu s-a oprit aici, iar Cristina Șișcanu a avut ceva de spus și la adresa lui Maurice Munteanu. Aceasta l-a acuzat pe jurat că a stat în spatele ținutelor Alexandrei Ungureanu, concurenta care a pus mâna pe marele premiu.

„Ați stat în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu?”, l-a întrebat Cristina Șișcanu.

Juratul i-a răspuns imediat, scurt și la obiect, evitând să dea curs discuțiilor contradictorii.

„Evident că răspunsul este nu, Cristina Șișcanu”, a răspuns Maurice Munteanu.

Cristina Șișcanu a avut probleme în familie

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Cristina Șișcanu a făcut mărturisiri legate de familia sa. Concurenta a mărturisit că participarea ei în emisiune a creat multe discuții în familie.

„Nu sunt într-o stare foarte bună, s-a răsculat toată familia; și soțul, și mama, și copilul. Soțul zice că nu mai are nevastă, copilul zice că nu mai are mamă. Situația nu e prea bună. E foarte solicitant aici… Mă rog, orice familie are probleme”, a explicat Cristina Șișcanu.

Acum, însă, după ce Cristina Șișcanu a lansat acuzații grave la adresa juraților, rămâne de văzut dacă scandalul creat se va stinge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`