Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu a fost criticată pe Instagram: „Ține de bun simț să te acoperi”

Cristina Șișcanu a fost criticată pe Instagram: „Ține de bun simț să te acoperi”

21 iun. 2021, 10:23,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Șișcanu a fost criticată pe Instagram după ce a publicat mai multe fotografii în care este surprinsă alăptând în public. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt împreună din anul 2011. Cei doi au un mariaj frumos în care se bucură enorm de fiica lor.

De curând, vedeta a fost criticată în mediul online de către o parte din fanii ei.

Cristina Șișcanu a fost criticată pe Instagram

Din cauza faptului că a postat mai multe imagini în care alăpta, Cristina și-a atras critica internauților.

„Laptele matern este cea mai bună hrană pentru bebeluș. Alăptarea exclusivă [la sân] până la 6 luni, iar apoi în paralel cu diversificarea, până la vârsta de 2 ani, o consider esențială în dezvoltarea psihică, emoțională și fizică a copilului.

Alăptarea creează o legătură sublimă între mamă și copil și lasă să iasă la iveală în modul cel mai firesc cu putință faptul că noi, oamenii, avem nevoie unii de ceilalți și existăm unii pentru ceilalți”, a scris Cristina în dreptul imaginilor postate.

Imediat după ce au văzut aceste imagini, fanii ei au avut păreri împărțite. Unii dintre ei au condamnat-o pe Cristina pentru expunere, iar de cealaltă parte au fost cei care i-au admirat curajul.

„Și eu sunt mamă și mi-am alăptat băiatul în public, dar mereu m-am acoperit cu un șal. Fiecare face cum crede, dar mie una nu mi-ar plăcea să stea lumea cu ochii la sânii mei dezgoliți; E normal să alăptezi, dar nu așa!; Susțin alăptatul în public, dar totuși nu așa dezgolit! Și noi știm că laptele matern face minuni, dar nu în halul ăsta;

Oricine poate alăpta oriunde și oricând …ține de bun simț să te acoperi când alăptezi…! La fel de bine intră laptele în bebe și dacă acoperi!! Dar ține de bunul simț al fiecărei femei!!;

Dragă „doamnă” Cristina Șișcanu, nimeni nu are nimic contra la alăptatul cu sân, însă etica și educația presupune a acoperi sânul pentru că nimănui nu îi este plăcut și nimeni nu este obligat să vă vadă sânii.

O adevărată femeie educată nu o să lase posibil acest lucru, deoarece face că cei din jur să se simtă incomod. E pur și simplu legat de bunul simț al fiecăruia. Iar prin aceste poze este demonstrat încă o dată că „doamna” Șișcanu are un comportament de ȚĂRANCĂ”, au fost câteva dintre comentariile negative.

O parte din fanii acesteia i-au luat apărarea

„Ce săriți toate… Când vedeți ț*** goale pe la TV nu face una o petiție să apară cu ele acoperite…. ufff…. dar în schimb vă oripilează orice mama care își alăptează copilul… Bravos!;

Ce ați sărit că stă cu sânul dezgolit, că nu se acoperă… Dar când vă uitați la TV la tot felul de reclame cu sânii pe afară, sau la tot felul de cântărețe care dansează cu sânii mai mult dezgoliți vă place…;

Bravo Cristina, te admir mult de tot pentru curajul tău, pentru faptul că îți alăptezi copilul în public, acoperită sau nu! Gura lumii nu o acoperă nici pământul”, au fost doar câteva dintre mesajele pozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *