Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Șișcanu a arătat totul! Soția lui Mădălin Ionescu s-a fotografiat în ipostaze provocatoare

Cristina Șișcanu a arătat totul! Soția lui Mădălin Ionescu s-a fotografiat în ipostaze provocatoare

13 mai 2022, 17:57,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu și-a luat fanii prin surprindere cu ultima sa apariție din mediul online. O perioadă bună, soția lui Mădălin Ionescu a avut foarte mare grijă de corpul ei și și-a setat obiectivul de a scăpa de kilogramele acumulate în timpul pandemiei. Zis și făcut! Astăzi a venit momentul să le arate internauților cât de mult a reușit să slăbească.

Cristina Șișcanu este o femeie împlinită pe toate planurile. Are un partener de viață care o iubește necondiționat și o fetiță care îi seamănă leit. Este mămică, femeie de succes în plan profesional și are un program destul de încărcat, însă întotdeauna găsește timp pentru ea.

Cristina Șișcanu, mândră de reușita sa

Recent, Cristina Șișcanu s-a filmat din confortul propriei locuințe într-o ținută de vară pe care nu mai reușea să o ia pe ea acum ceva timp din cauza creșterii în greutate. Acum, soția lui Mădălin Ionescu le-a arătat admiratorilor ei cât de mult a reușit să slăbească. Într-o ținută provocatoare de vară, Cristina Șișcanu a purtat o bluză scurtă, care îi lăsa la vedere bustul.

Cristina Șișcanu este mândră de silueta ei.

Acesta nu este rezultatul final, dorindu–și să mai elimine câteva kilograme pentru a dispărea complet „colăceii” care i-au dat atâtea bătăi de cap în ultimele luni.„Ușor, ușor încep să intru în hainele de vară de anul trecut. Colăceii s-au micșorat vizibil, dar mai sunt”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

 

Cristina Șișcanu își dorește să devină mamă de băiat

Acum ceva timp, Cristina Șișcanu a dezvăluit că se gândește serios să mai aducă pe lume un copil, de preferat un băiețel de data aceasta. Pentru moment, însă, având în vedere că în lumea se află în război, acest lucru îi oferă o stare de neliniște care o determină să fie reticentă cu privire la o nouă sarcină.

„Meseria de părinte este una dintre cele mai complicate. Îmi doresc să mai devin părinte pentru a doua oară. Chiar eram hotărâtă să trecem la treabă, să zic așa, dar sincer mă sperie lumea în care suntem. Deocamdată sunt reticentă. Mi-aș dori un băiețel, dar mai așteptăm.”, a declarat Cristina Șișcanu, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *