Cristina Șchiopu despre perioada în care a făcut videochat. Ce poza a postat tânăra pe Instagram?

22 apr. 2022, 10:03 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Cancan

Chiar dacă perioada în care a făcut videochat nu a fost lungă, Cristina Șchiopu a fost foarte afectată. Aceasta a fost în depresie și a fost nevoită să meargă la psiholog. Cu toate acestea, tânăra este mult mai bine în momentul de față. Frumoasa olteancă își surprinde mereu urmăritorii cu imagini în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare și a decis să își deschidă chiar și un cont de OnlyFans.

Fosta concurentă de la iUmor a participat și anul acesta la emisiune, însă nu a fost la fel de apreciată ca prima dată. Cu toate acestea, tânăra a trecut mai departe la votul publicului.

Ce spune Cristina Șchiopu despre perioada în care a făcut videochat?

Cristina Șchiopu, olteanca din Târgu Jiu ce l-a impresionat pe Mihai Bendeac la iUmor, are un trecut pe care l-ar vrea șters. Înainte de a deveni cunoscută, tânăra a făcut videochat. În urmă cu opt ani, când a venit în București, Cristina a ales să facă timp de două luni această meserie. Însă, aceasta și-a dat seama că activitate nu este pentru ea și a renunțat. O altă vedetă de la noi ce regretă această activitate este și Andi Constantin. Fosta ispită a trebuit să facă videochat pentru o perioadă pentru a se putea întreține. Privind în urmă, tânăra consideră alegerea pe care a făcut-o o greșeală. Concurenta de la iUmor a fost chiar și la psiholog deoarece a ajuns să fie în depresie din cauza activități pe care a prestat-o. Decizia de a face videochat a luat-o și din cauza lipsei banilor.

„Eu vedeam la cei din jurul meu că au o viață foarte plăcută și am zis să încerc și eu. Mi-a plăcut ceea ce se întâmpla cu ei”, a declarat Cristina Șchiopu.

În momentul de față, frumoasa blondină este manager la o firmă de amanet din București. Aceasta s-a apucat și de realizat filmulețe pe Tiktok dintr-o joacă. Chiar dacă totul a început ca o glumă, Cristina a devenit virală pe platformă și apoi a decis să participe și la emisiunea iUmor. Mai mult de atât, tânăra nu a anunțat pe nimeni că va participa la emisiune.

„La început, mi s-a părut, așa, a platformă pentru copilași, mai ales că postam dansuri și tot felul de nebunii. Apoi, după ce am gândit un clip și am văzut că adună 2.000.000 de suflete acolo, am zis să mă concentrez pe asta. Să fie foarte clar, n-am vrut să urc pe scenă! Una e să te prostești pe rețelele de socializare, alta e acolo, în fața camerelor de luat vederi, cu jurați, cu toată lumea. N-am zis nimănui că mă duc. Nu scriam texte, dacă mă blocam?”, a menționat Crista într-un interviu.  

Cum și-a surprins tânăra fanii pe Instagram

Pe lângă umorul ce a făcut-o cunoscută, frumoasa olteancă este apreciată și pentru corpul de invidiat pe care îl are. Aceasta postează mereu poze în ipostaze incendiare pe rețelele de socializare. Cea mai recentă imagine de pe contul de Instagram a vedetei este într-un sutien de culoare nude și o geacă de piele pe care o ține pe umeri. Aceasta a strâns mii de aprecieri la postare, comentariile fiind pe măsură. Pe lângă pozele provocatoare pe care le postează, Cristina a distribuit și un filmuleț de pe TikTok pe pagina sa de Instagram. Aceasta s-a lăsat filmată într-un costum de baie ce i-a pus în evidență formele. Videoclipul a fost foarte apreciat, Cristina punând pe jar imaginația bărbaților.

Cristina s-a decis să își deschidă și un cont de OnlyFans, în care a precizat că nu dorește să posteze conținut pornografic. În momentul de față, vedeta are 5.5 k de aprecieri și 62 de postări.

„Nu o să îmi șterg contul, dacă vreți puteți să vă abonați în continuare că nu mi-ar sta rău și mie cu 20.000 de euro în buzunar, dar nu vă așteptați să găsiți acolo nu știu ce poze pentru că sunt doar niște poze drăguțe și atât.”, a precizat vedeta într-o postare pe Instastory.

Cu toate că perioada în care a făcut videochat nu a fost una plăcută pentru Cristina Șchiopu, la momentul actual tânăra este împăcată cu ideea. O altă vedetă ce își surprinde mereu urmăritorii cu poze provocatoare este și Cristina Pucean ce a pozat goală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *