Prima pagină » Cultural » Cristina Rus, o prezență răvășitoare pe Instagram. Fosta cântăreață radiază de fericire de când nu mai apare la tv

Cristina Rus, o prezență răvășitoare pe Instagram. Fosta cântăreață radiază de fericire de când nu mai apare la tv

01 mai 2023, 09:47,
BZI.ro, în Cultural

Cristina Rus este o prezență răvășitoare pe Instagram. Frumoasa cântăreață se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 41 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. De câțiva ani, vedeta s-a retras din viața publică și a dat lovitura în afaceri. Mai mult, Cristina Rus se bucură din plin de rolul de mamă a trei copii. Fosta cântăreață radiază de fericire de când nu mai apare la tv.

Cristina Rus, o prezență răvășitoare pe Instagram

Cristina Rus este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta a fost membră a trupei Blondy alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. După ce s-a retras din grupul muzical și a cântat solo câțiva ani, Cristina Rus a decis ulterior să se retragă din lumina reflectoarelor și nu regretă deloc.

Artista strălucește la propriu, dovadă fiind fotografiile de pe Instagram. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și este extrem de apreciată de internauți. La vârsta de 41 de ani, vedeta se mândrește cu un corp perfect. Cristina Rus a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Arăt aşa pentru că nu mănânc mult. Dimineaţa mă trezesc, beau apă, mănânc un măr, după două-trei ore mai mănânc o salată cu nuci, seminţe sau fulgi de cereale. La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar şi consistent. Mişcare fac. Nu am de gând să mai slăbesc. Mă simt foarte bine așa.”, a precizat vedeta.

O altă vedetă care se menține tânără și încinge imaginația multor bărbați este Diana Munteanu. Aceasta a fost criticată în ultima vreme pentru aparițiile mult prea îndrăznețe pe rețelele de socializare. Și celebra creatoare de modă Iulia Albu este o prezență sexy și face furori de fiecare dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene.

Cu ce se ocupă artista de când nu mai apare în lumina reflectoarelor

Cristina Rus este mamă trei copii și are o căsnicie fericită alături de Dragoș Bîlteanu. Fosta cântăreață nu regretă că s-a retras din muzică și nu mai apare în lumina reflectoarelor. Mai mult, aceasta a dezvăluit recent cu ce se ocupă de când a renunțat la celebritate.

,,Cred că în viață e bine ca fiecare să ne vedem prioritățile și să mergem așa cum viața ne ghidează, să nu ne punem contra, să nu ne luptăm cu noi. Atunci când un lucru îți face atât de mare plăcere, încât devine ca un drog, lupta de a renunța la acel ceva este foarte mare. Mă refer la partea artistică, da. Încerc să o canalizez către altceva.

De exemplu îmi place să mă ocup de casă, să aranjez, să cumpăr diverse lucruri, de exemplu, flori în casă, să cânt cu fetița mea, e foarte important ca latura asta muzicală să mi-o manifest și chiar fac lucrul acesta, dar în cadrul familiei.”, a precizat artista.

Cristina Rus se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 41 de ani și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Fosta cântăreață se bucură din plin de celebritate, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de soț și de cei trei copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *