Prima pagină » Cancan » Cristina Rus a renunțat la muzică și are succes în afaceri. Cu ce se ocupă frumoasa artistă de când s-a retras din televiziune

Cristina Rus a renunțat la muzică și are succes în afaceri. Cu ce se ocupă frumoasa artistă de când s-a retras din televiziune

31 ian. 2022, 09:57,
BZI.ro, în Cancan

Celebra Cristina Rus a renunțat la muzică și are succes în afaceri. Fosta parteneră de scenă a focoasei Andreea Bănică, alături de care a format trupa „Blondy”, s-a retras de câțiva ani departe de lumina reflectoarelor și are în prezent o profesie surprinzătoare. Iată cu ce se ocupă frumoasa artistă de când s-a retras din televiziune. 

Frumoasa cântăreață Cristina Rus a devenit femeie de afaceri

De câțiva ani, Cristina Rus este o apariție tot mai rară la evenimentele mondene, spre surprinderea tuturor. Fosta cântăreață din trupa „Blondy” a renunțat la marea ei pasiune, muzica, în favoarea afacerilor. Se pare că frumoasa artistă a descoperit cheia succesului și câștigă sume impresionante din activitatea pe care o desfășoară.

Puțini sunt cei care știu detalii din viața privată a Cristinei Rus. Aceasta a ajuns în atenția publicului alături de soțul ei după ce au apărut în presă zvonuri că afacerile celor doi sunt în vizorul legii. Cu toate acestea, vedeta a încercat mereu își țină familia departe de lumina reflectoarelor.

În ceea ce privește marea ei pasiune, muzica, frumoasa Cristina Rus a dezvăluit care au fost motivele pentru care a renunțat la cariera artistică. Vedeta recunoaște însă că este dispusă pe viitor să revină pe scenă, dacă va avea ocazia.

,,E o meserie pe care pot să o fac și este și o pasiune, nu sunt în postura să dau un verdict, dar în momentul de față fac altceva și viitorul va decide.”, a declarat fosta cântăreață.

Cristina Rus și soțul ei, Dragoș Bîlteanu, formează un cuplu de câțiva ani, iar de când a devenit mamă a trei copii, artista se dedică în totalitate familiei. Mai mult, aceasta se ocupă împreună cu partenerul ei de viață de afacerile familiei, iar veniturile celor doi sunt uriașe.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care se bucură de succes în afaceri este frumoasa Malvina Cservenschi. Aceasta are o avere uluitoare și afaceri impresionante. 

De asemenea, Oana Cuzino este deținătoarea unei averi de milioane de euro, iar divorțul de partenerul ei de viață a propulsat-o în atenția publicului. Oana Cuzino și Yoav Stern au divorțat în urmă cu câțiva ani, iar despărțirea celor doi a fost una controversată, provocând numeroase discuții în spațiul public.

Cu ce se ocupă fosta cântăreață de când s-a retras din televiziune 

Frumoasa Cristina Rus a renunțat la televiziune în urmă cu câțiva ani pentru a se dedica familiei și afacerilor pe care le deține împreună cu soțul ei. Mai mult, artista a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a reveni pe scenă și încearcă să folosească latura artistică ori de câte ori are ocazia.

Vedeta a mărturisit că i-a fost greu la început să renunțe la muzică, dar ulterior și-a îndreptat energia către „profesia” de mamă, soție și femeie de afaceri.

,,Cred că în viață e bine ca fiecare să ne vedem prioritățile și să mergem așa cum viața ne ghidează, să nu ne punem contra, să nu ne luptăm cu noi. Atunci când un lucru îți face atât de mare plăcere, încât devine ca un drog, lupta de a renunța la acel ceva este foarte mare. Mă refer la partea artistică, da. Încerc să o canalizez către altceva.

De exemplu îmi place să mă ocup de casă, să aranjez, să cumpăr diverse lucruri, de exemplu, flori în casă, să cânt cu fetița mea, e foarte important ca latura asta muzicală să mi-o manifest și chiar fac lucrul acesta, dar în cadrul familiei.”, a mărturisit Cristina Rus.

Dincolo de succesul în afaceri alături de soțul milionar, frumoasa blondină se menține în formă și atrage privirile tuturor ori de câte ori apare în public. Pe rețelele de socializare, aceasta se afișează în ținute sexy și demonstrează tuturor că nu ține cont de vârstă. 

O altă vedetă care face furori cu formele perfecte este prezentatoarea Eda Marcus. Aceasta este extrem de apreciată de public, iar aparițiile ei la evenimentele mondene sunt de neuitat. 

La fel stau lucrurile și în cazul frumoasei Iuliana Tudor. Aceasta are o biografie impresionantă și o viață privată demnă de ecranizare. Puțini sunt cei care știu că vedeta a renunțat la cariera de magistrat pentru a deveni o prezentatoare faimoasă.

Frumoasa Cristina Rus a renunțat la cariera artistică și a devenit femeie de afaceri. Fosta colegă de scenă a Andreei Bănică s-a retras din televiziune în urmă cu câțiva ani, iar în prezent se bucură de succes alături de partenerul ei de viață. Vedeta are o familie frumoasă de care este tare mândră și un număr impresionant de admiratori.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *