Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Rotaru nu și-a dorit niciodată o relație cu Eric, de la Insula Iubirii. L-ar fi blocat pe rețelele de socializare la scurt timp după ce au ajuns în România

Cristina Rotaru nu și-a dorit niciodată o relație cu Eric, de la Insula Iubirii. L-ar fi blocat pe rețelele de socializare la scurt timp după ce au ajuns în România

31 aug. 2024, 10:40, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Cristina Rotaru a făcut dezvăluiri bombă, după terminarea emisiunii! Fosta concurentă de la Insula Iubirii a mărturisit că niciodată nu și-a dorit o relație cu ispita Eric și nu a avut nicio astfel de intenție. Mai mult, Cristina Rotaru ar fi vrut să rupă orice legătură cu Eric și l-ar fi blocat pe rețelele de socializare.

Când toți credeau că între Cristina Rotaru și Eric Berinde e începutul unei relații de iubire, așa cum a părut din timpul emisiunii, fosta concurentă a făcut declarațiile cu care a contrazis tot ce se știa. Cristina Rotaru știa, încă de când s-a întors în România, cine este bărbatul pe care îl are în suflet.

Cristina Rotaru nu s-a îndrăgostit de Eric, la Insula Iubirii

Cristina Rotaru a recunoscut că nu s-a îndrăgostit de Eric de la Insula Iubirii și nu credea niciodată că va avea o relație cu el. N u s-a întors în România cu acest gând, ci știa că sufletul ei pereche este este nimeni altul decât soțul ei, Andrei Rotaru.

Din acest motiv, fosta concurentă crede că și Eric a înțeles acest lucru și nu ar fi încercat să o cucerească. Cristina Rotaru a spus că nu știe dacă relația ei cu Andrei Rotaru va dura pentru totdeauna, însă în acest moment el este bărbatul de care este îndrăgostită. Așadar, a decis să își continue căsnicia pe care o are de 10 ani.

”Cu Eric am păstrat o legătură strict amicală după terminare. Îl respect, încă o dată îi mulțumesc, îi doresc foarte bine, succes în tot ce își propune, pentru mine nu a fost o opțiune din punct de vedere emoțional, pentru că niciodată nu mi-am dorit să mă îndrăgostesc de altcineva. Iubirea sufletului meu a fost și va rămâne Andrei, nu știu pentru cât timp”, a declarat Cristina Rotaru.

Eric a fost blocat de Cristina Rotaru pe rețelele de socializare

Eric Berinde a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația pe care a avut-o cu Cristina Rotaru, după terminarea filmărilor la Insula Iubirii.

A mărturisit că i-a cunoscut familia și a fost la ea acasă, dar la un moment dat s-a trezit cu un block din partea ei pe rețelele de socializare. Când i-a cerut explicații, Cristina Rotaru a spus că a recurs la acest gest pentru că este gelos Andrei Rotaru.

”Am fost la ea acasă, i-am cunoscut mama, un om deosebit și o femeie cu o credință în Dumnezeu atât de mare. Am văzut-o și pe ea, ne-am întâlnit. Da, ne-am îmbrățișat, ne-am sărutat, moment în care ea îmi spunea dacă ar veni Andrei acum, ar izbucni. (…) I-am dat spațiu. Cum v-am spus, a fost ziua ei, i-am trimis prin curierat, m-am întors înapoi în țară și mă trezesc pe Instagram cu mare block”, a declarat Eric.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024