Prima pagină » Cancan » Cristina Pucean, la vârsta la care totul îi este permis. Cât a reușit să obțină blondina într-o singura seara

Cristina Pucean, la vârsta la care totul îi este permis. Cât a reușit să obțină blondina într-o singura seara

02 mart. 2021, 14:04,
în Cancan

Cristina Pucean, la vârsta de 25 de ani, poate spune că este pe culmile gloriei. Focoasa blondină îi încântă pe fani cu apariții incendiare în cele mai noi videoclipuri de pe Youtube si TikTok. La evenimentele la care își face prezența, atmosfera devine incendiară iar bărbații tânjesc la formele dansatoarei.

Ajunsă la vârsta de 25 de ani, Cristina poate spune că a atins culmile succesului.

Cristina Pucean la vârsta de 25 de ani, cea mai bogată dansatoare din România?

Faimoasa dansatoarea, care s-a făcut remarcată prin colaborările cu diverși artiști din lumea manelelor, este considerată cea mai bogată artistă din breasla ei. În urma cu un an de zile, tânără și-a făcut apariția la emisiunea Românii au Talent, unde a impresionat juriul. Cristina dansează de la vârsta de 14 ani și acum putem spune că este cu adevărat pe val.

Potrivit articolelor apărute în mediul online, Cristina Pucean a reușit să obțină suma de 10.000 de euro într-o singura seara, în Germania, unde a primit numeroase dedicații. Cu toate acestea, într-un vlog de pe canalul lui Emil Rengle, Cristina a recunoscut că la un eveniment, cineva a vrut să îi bage la sutien 10 RON, însă aceasta a refuzat categoric.

Fiind extrem de devotata meseriei pe care o face, la vârsta de 24 de ani, Cristina Pucean a ales să își petreacă ziua de naștere prin muncă alaturi de fanii ei. Acum doi ani de zile, dansatoarea a ales să fie prezentă la un eveniment alaturi de Narcisa și Babi Minune, desi își serba ziua de naștere.

Cristina Pucean a trăit o adevărată dramă

Desi a ajuns la vârsta la care se poate bucura de orice, datorita muncii sale, Cristina Pucean a trăit o adevărată dramă. Frumoasa blonda a trecut printr-un necaz imens atunci când și-a pierdut nepotul. Aflată într-un turneu în Germania, dansatoarea a fost ferită la acea vreme de vestea trista pentru a nu pati ceva pe drum. Artista a suferit enorm si a trecut cu greu peste acest eveniment.

„Nepoțelul meu m-a ajutat la bagaj, mi-a spus pa, a zâmbit că și cum ar face-o pentru ultima oară, iar apoi s-a întâmplat tragedia. Primul apel primit a fost de la cumnata mea. Îmi pare rău că am luat-o pe mama cu mine și că am plecat. Tot nu cred că a murit, cred că e aici. Până am să ajung acasă am știut că e bine, când am ajuns am făcut un șoc. A fost un chin drumul, nu mai aveam pe cine să sun. Toată lumea m-a mințit că trăiește, ca să nu pățim noi ceva pe drum”, povestea Cristina Pucean la acea vreme.

Cine este Cristina Pucean

Cristina Pucean are vârsta de 25 de ani și este cea mai cunoscută dansatoare de la noi din țară. Aceasta a colaborat o buna perioada de timp cu Florin Salam, timp în care și-a castigat notorietatea. Viața sentimetala a blondinei rămâne un mister, dansatoarea nu și-a dorit niciodată să facă public acest aspect.

Despre Cristina se spune că este cea mai bogată dansatoare din România. Dansatoarea din buric este și câștigătoarea mai multor ediții de “Miss Piranda”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`