Prima pagină » Actualitate » Cristina Pucean, cu burtică de gravidă, pe TikTok! Fanii lui Bogdan de la Ploiești au reacționat imediat
Cristina Pucean, cu burtică de gravidă, pe TikTok! Fanii lui Bogdan de la Ploiești au reacționat imediat

Cristina Pucean, cu burtică de gravidă, pe TikTok! Fanii lui Bogdan de la Ploiești au reacționat imediat

18 ian. 2024, 08:54, 2 ,
în Actualitate

Cristina Pucean a apărut cu burtică de gravidă pe TikTok! Dansatoarea, iubita cântărețului de manele Bogdan de la Ploiești, a stârnit val de reacții în mediul online, asta după ce s-a afișat cu burtică de gravidă. Bogdan de la Ploiești a fost cel care a filmat-o.

Cristina Pucean, cu burtică de gravidă, pe TikTok!

Dansatoarea Cristina Pucean și-a luat fanii de pe TikTok prin surprindere cu un videoclip în care pare a fi însărcinată.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, viața lor amoroasă fiind destul de mediatizată.

Recent, urmăritorii celor doi au rămas șocați, asta după ce celebra dansatoare s-a afișat pe internet cu burtică de gravidă.

Bogdan de la Ploiești și partenera lui sunt plecați în vacanță și se țin de glume.

„Acel moment când stai prea mult în vacanță”, a scris Cristina.

Pe pagina sa de TikTok, Cristina Pucean a publicat un filmuleț în care apare având burtică de gravidă, deși mulți s-ar fi bucurat să o vadă pe dansatoare în această ipostază, ei bine, spre dezamăgirea tuturor, este doar un efect care o face să pară însărcinată.

Imaginile au fost o farsă pusă la cale de cei doi îndrăgostiți

Imaginile în care Cristina Pucean apare ca fiind gravidă nu sunt altceva decât imagini trucate, în sensul că pe videoclip a fost pus un efect care îți adaugă burtă de gravidă atunci când este folosit. Cristina Pucean a făcut o glumă despre mâncare alături de videoclipul postat pe TikTok.

Reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară.

„Băiat este / Sarcină ușoară / Doamne ajută! Să fiți sănătoși / Să fie într-un ceas bun / Ai reușit!! / Așteptăm un Bogdan Junior sau o Cristina / Mamă, ce frumoasă ești graviduță. Nu știam că vine bebe”, sunt câteva dintre mesajele pe care i le-au lăsat fanii Cristinei Pucean, la postarea în care parte a fi însărcinată.

Și la finele anului 2022, o imagine postată de Cristina Pucean, pe contul său de Instagram, a stârnit o mulțime de controverse în mediul online. Fanii săi și ai lui Bogdan de la Ploiești au observat un detaliu destul de important și anume burtica dansatoarei. Cântărețul de manele și-a plasat mâna pe abdomenul partenerei sale, iar urmăritorii au presupus imediat că este vorba despre un copil, care urmează să vină pe lume în curând.

„Ce ții mâna pe burtă?”, „Gravidă sigur”, „Cristina e însărcinată????”, „Este gravidă”, „De obicei când se vehiculează ceva, ei nu recunosc, apoi o fac atunci când mișcă copilul și crește burta”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Cristina Pucean a apărut cu burtică de gravidă pe TikTok, însă totul s-a dovedit a fi o farsă pusă la cale de ea și de iubitul ei, Bogdan de la Ploiești.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024