Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Pucean, cadou aniversar de la Bogdan de la Ploiești. Cum a surprins-o manelistul pe iubita sa

Cristina Pucean, cadou aniversar de la Bogdan de la Ploiești. Cum a surprins-o manelistul pe iubita sa

05 iul. 2024, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și au împlinit doi ani de relție. Manelistul i-a făcut o surpriză iubitei sale, cu toate că se află la sute de kilometri distanță.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au împlinit doi ani de relație. Cei doi au trecut prin suișuri și coborâșuri în această perioadă, dar au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice. Pentru a marca aniversarea, manelistul i-a făcut caou iubitei sale, chiar și de la distanță.

Bogdan de la Ploiești, surpriză pentru Cristina Pucean

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din shownbiz-ul românesc. În doi ani de relație, au trecut prin numeroase încercări, dar au reușit să le învingă și să meargă mai departe, tot împreună.

Manelistul i-a făcut o surpriză iubitei sale, deși se află la kilometri distanță unul de celălalt. Bogdan de la Ploiești a vorbit cu finii lor de la Târgu Jiu și aceștia i-au oferit dansatoarei un buchet de flori și un tort roz cu inimioare.

„Astăzi facem doi ani. Te iubesc mult jumătatea mea”, a scris Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare.

„După cum bine vedeți, iubitul meu nu a uitat că astăzi facem doi ani. Nu doar cu postarea pe Instagram de astăzi, dar și cadoul, cu ajutorul finilor noștri de la Târgu Jiu. Te iubesc mult iubirea și pe voi la fel (nr. către finii săi)”, a spus Cristina Pucean pe Instagram.

Ce urare i-a făcut Bogdan de la Ploiești iubitei sale

În urmă cu aproape o lună, Cristina Pucean și-a sărbătorit ziua de naștere. Dansatoarea a împlinit 29 de ani și a fost surprinsă cu cadoul pe care l-a primit din partea manelistului. În aeroport, au fost așteptați de prieteni și familie, iar vedeta a primit cadou o mașină cu mulți cai putere, de culoarea roz.

Pe lângă bolid, Bogdan de la Ploiești i-a făcut și o urare emoționantă. A scris cât de mult o iubește și cum Dumnezeu i-a făcut să se îndrăgostească unul de altul, având acum o relație ideală.

„La mulți ani, iubirea mea! @cristinapuceann eu nu am ce să spun, decât că te iubesc sincer! Așa a făcut Dumnezeu să ne îndrăgostim, iar El știe mai bine ce planuri are pentru tine! Sunt fericit și chiar mă mândresc cu tine, mulți nu știu cine ești cu adevărat și câteodată judecă cum vor ei, dar eu voi fi lângă tine mereu, așa cum am fost și până acum!!! Să fii sănătoasă, că de restul am eu grijă 😉”, i-a transmis artistul partenerei sale de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *