Cristina Pucean aproape goală pe rețelele de socializare. Propunerile indecente o lasă rece pe frumoasa dansatoare

20 apr. 2022, 11:42
BZI.ro, în Cancan

Dansatoarea preferată a maneliștilor, Cristina Pucean a pozat aproape goală în nenumărate rânduri pe rețelele de socializare. Trupul său voluptos atrage mii de aprecieri pe pagina de Instagram. Cu toate acestea, vedetei nu îi fac plăcere propunerile indecente pe care le primește din partea bărbaților la evenimentele la care este prezentă.

Începând de la o vârstă fragedă să danseze, frumoasa blondină și-a dedicat cea mai mare parte a vieții pasiunii sale. Cristina reușește la fiecare petrecere să uimească prin mișcările sale ce atrag privirile sexului masculin.

Cristina Pucean aproape goală din nou

Cristina Pucean și-a surprins de multe ori urmăritorii cu poze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Nu e un secret că frumoasa blondină a pozat de multe ori aproape goală pe pagina sa de Instagram sau Facebook. Formele voluptoase ale dansatoarei pun pe jar imaginația bărbaților la evenimentele la care participă, cât și în videoclipurile de pe TikTok sau YouTube. Într-o imagine de pe Instagram în care promova un brand de bijuterii, Nicoleta Cristina Pucean și-a lăsat la vedere decolteul generos având la descriere: „Bijuteriile mele personalizate”. Un urmăritor a sesizat bustul vedetei ce iau ochii bărbaților și i-a comentat blondinei: „Dar tu ai impresia ca se uita cineva la bijuteriile alea 😂😂?”. Într-o altă imagine de pe aceeași platformă, vedeta s-a pozat ieșind din piscină lăsându-și posteriorul la vedere cât să atragă privirile tuturor internauților.

De-a lungul timpului, frumoasa blondină a recurs și la operațiile estetice. Aceasta a declarat că are două operații majore, una de implant mamar și alta de rinoplastie. Printre alte modificări ce le-a făcut se numără și acidul în buze pe care Cristina nu o consideră neapărat o operație estetică. Cu toate că vedeta nu are foarte multe îmbunătățiri, aceasta este de nerecunoscut, diferențele fiind uriașe. O altă focoasă vedetă ce pune pe jar internauții prin aparițiile sale este și Roxana Vancea în vârstă de 31 ani.

Ce spune dansatoarea despre propunerile indecente

Cristina Pucean în vârstă de 25 ani a devenit cunoscută datorită aparițiilor sale în videoclipurilor maneliștilor. Încă de la vârsta de 16 ani, aceasta a câștigat „Miss Piranda”. A început să danseze de la 14 ani și s-a dedicat foarte mult pasiunii sale pentru a deveni cunoscută. Aceasta este una dintre cele mai bogate dansatoare din breasla sa, la un eveniment din Germania reușind să obțină suma de 10.000 euro. Cu toate că preferata maneliștilor pozează mereu în ipostaze provocatoare, Cristiana a menționat că nu îi fac plăcere propunerile indecente pe care le primește. De asemenea, frumoasa blondină a menționat că de multe ori a reușit să scape de insistențele bărbaților datorită mamei sale ce o însoțește la evenimente.

„De exemplu, bărbații care cred că dacă dau o anumită sumă, după poți merge și cu ei sau chestii de genul. Dar știu să-i refuz frumos și am ajutorul mamei mele, care mă scoate din orice ipostază proastă”, a declarat Cristina Pucean.

Mai mult de atât, vedeta a menționat că o enervează propunerile aduse de bărbați deoarece este doar dansatoare, iar lumea trebuie să știe că nu acceptă și altfel de sugestii. Anul trecut, Cristina a fost văzută ținându-se de mână cu un bărbat, dar aceasta a declarat că îi este doar un bun prieten. Aparent, Bassam este persoana ce se ocupă de aparițiile focoasei blondine, astfel încât ea să arate impecabil de fiecare dată. La momentul respectiv, Cristina a menționat că este sigură și că nu este în căutarea unui „prinț pe cal alb”. Ba mai mult, aceasta nu caută un tipar anume când se uită la un bărbat, ci doar o persoană care să o înțeleagă și să îi fie aproape.

Imaginile în care Cristina Pucean apare aproape goală, primesc numeroase aprecieri din parte fanilor săi, aceasta fiind una dintre cele mai apreciate dansatoare ale momentului. O altă vedetă ce a pozat nud este și Loredana Chivu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *