Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Pucean a recunoscut că încă îl iubește pe Bogdan de la Ploiești, deși s-au despărțit! Mesajul cu care dansatoarea a confirmat separarea

Cristina Pucean a recunoscut că încă îl iubește pe Bogdan de la Ploiești, deși s-au despărțit! Mesajul cu care dansatoarea a confirmat separarea

21 sept. 2024, 11:20, 2 ,
în Cancan ultimă oră

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au pus punct relației lor! Cântărețul a fost cel care a făcut marele anunț, iar acum a confirmat și dansatoarea că nu mai formează un cuplu. Nu doar atât, ci și faptul că încă îl iubește pe fostul ei iubit, deși s-au despărțit!

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au pus punct, din nou, relației lor de iubire. Manelistul a anunțat că este un bărbat singur și nu mai formează un cuplu cu dansatoarea. Judecând după mesajul lui, pare că a fost o despărțire pașnică, fără scandaluri.

De această dată, se pare că relația lor a luat final, din nou. Chiar și așa, se pare că dansatoarea nu poate să dea uitării sentimentele puternice pe care le are pentru Bogdan de la Ploiești, astfel că a recunoscut public că îl iubește.

Prin intermediul aceluiași mesaj, Cristina Pucean a confirmat și ea faptul că nu mai formează un cuplu cu manelistul. Le-a mulțumit fanilor pentru susținerea față de ea și a promis că pregătește surprize pentru ei, semn că are planuri mariu în carieră.

”De ce îl iubești? Și așa nu mai sunteți împreună / Și tu de ce respiri? Oricum o să mori”, este mesajul transmis de Cristina Pucean, pe TikTok.

Ce spune manelistul despre separare

Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean. Manelistul a spus că nu a fost vorba despre trădare sau înșelat, din partea niciunuia dintre ei. De asemenea, despărțirea s-ar fi produs în urmă cu mai mult timp, dar abia acum a ales să vorbească despre acest lucru.

”Am văzut că sunteți foarte curioși de viața mea sentimentală, iar astăzi vreau să vă împărtășesc purul adevăr. Eu și Cristina nu mai formăm un cuplu de ceva timp, doar că nu am vrut să spunem asta ca să nu credeți că este vorba de vreo strategie de marketing sau să credeți că promovăm vreo piesă.

Pur și simplu, astăzi din cauza hate-ului pe care și l-a luat ea pe rețelele de socializare și ce am văzut că mai scriu unii oameni care nu vor să ne facă decât rău, am ales să ies în față, să vă spun adevărul. Nu a fost vorba de trădare, nu a fost vorba de înșelat, nici din partea mea, nici din partea ei”, a spus Bogdan de la Ploiești, pe TikTok.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`