Prima pagină » Cultural » Cristina Mihaela Dorobanțu, în ipostaze inedite pe Facebook. Cum se menține în formă frumoasa prezentatoare

Cristina Mihaela Dorobanțu, în ipostaze inedite pe Facebook. Cum se menține în formă frumoasa prezentatoare

24 feb. 2023, 10:47,
în Cultural

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a afișat recent în ipostaze inedite pe Facebook. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de aprecierea publicului. Iată cum se menține în formă frumoasa prezentatoare.

Cristina Mihaela Dorobanțu, în ipostaze inedite pe Facebook

Cristina Mihaela Dorobanțu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. La vârsta de 31 de ani, aceasta arată spectaculos și atrage multe priviri ori de câte ori se afișează în lumina reflectoarelor.

Celebra prezentatoare este extrem de activă și pe rețelele de scoializare unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy. Vedeta se mândrește cu o siluetă fără cusur și pozează provocator ori de câte ori are ocazia, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Recent, aceasta a postat câteva fotografii lăsând la vedere corpul perfect. Dincolo de cariera de succes, Cristina Mihaela Dorobanțu a avut parte de multe provocări pe plan personal. Aceasta a suferit mult din dragoste, dar a rămas în relații bune cu fostul iubit, Mihai.

,,Ne-am despărțit în condiții civilizate și am rămas prieteni. A fost omul care m-a învățat multe lucruri. Noi nici nu ne-am mai împăcat după despărțire, au fost doar speculații de presă. O să îl respect pe Mihai toată viața pentru ceea ce a făcut pentru mine. M-a sfătuit, m-a susținut și, dacă nu era sprijinul lui, poate că multe dintre visurile mele nu ar fi devenit realitate.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Cristina Mihaela Dorobanțu se dedică profesiei sale de succes, iar pe plan personal își asumă rolul de femeie singură. Vedeta a dezvăluit că deocamdată nu are un iubit, dar este încrezătoare că își va întâlni sufletul pereche. Prezentatoarea arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la tv.

Cum reușește vedeta să arate atât de bine

Cristina Mihaela Dorobanțu se mândrește cu o siluetă fără cusur la vârsta sa și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Îndrăgita prezentatoare a dezvăluit recent că nu se abate de la câteva reguli care o ajută să arate atât de bine. Vedeta este adepta unui stil de viață sănătos și face mult sport.

„Fac sport de 2 ori pe săptămână, cât despre mâncat nu mă abțin de la absolut nimic, însă am grija să nu mă ridic de la masa sătulă; mănânc puțin și des, acesta este secretul meu.”, a precizat vedeta.

O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață este Catrinel Sandu. Aceasta s-a retras din televiziune de ceva vreme și se dedică familiei sale. Și îndrăgita cântăreață Julia Chelaru s-a reinventat după divorț și se află într-o formă fizică de invidiat. Aceasta iubește din nou și se declară o femeie împlinită la vârsta de 45 de ani.

Cristina Mihaela Dorobanțu se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Îndrăgita prezentatoare are o carieră de succes în televiziune și este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *