Prima pagină » Cultural » Cristina Ich, o vedetă mereu la înălțime. Ce sacrificii a făcut pentru a ajunge celebră

Cristina Ich, o vedetă mereu la înălțime. Ce sacrificii a făcut pentru a ajunge celebră

04 iul. 2022, 10:16,
în Cultural

Frumoasa Cristina Ich este o vedetă mereu la înălțime. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în spațiul public, iar pe rețelele de socializare atrage privirile tuturor. Model și influencer, Cristina Ich a adunat o avere impresionantă din activitatea sa în mediul online, fiind extrem de apreciată de internauți, dar și de colegii de breaslă. Iată ce sacrificii a făcut pentru a ajunge celebră.

Cristina Ich se bucură de celebritate și este mereu la înălțime

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase și râvnite femei din România. Aceasta s-a remarcat în lumea modei, însă are un succes impresionant în mediul online cu proiectele sale inedite și activitatea de influencer. La vârsta de 35 de ani, Cristina Micu pe numele real, are un public numeros pe rețelele de socializare și câștigă sume impresionante din postările sale. Vedeta este extrem de atentă la cerințele și dorințele publicului ei, însă este conștientă de riscurile celebrității.

,,Viața reală diferă față de cea de pe Instagram, nu este totul perfect, așa cum este în filmulețe sau în poze. Și nu numai la mine, ci la toată lumea. Pentru mine, ce fac pe Internet este un job pentru care muncesc foarte mult.”, a mărturisit aceasta.

Până să ajungă faimoasă, Cristina Ich a cucerit publicul autohton cu sketch-uri realizate alături de Matei Dima. Mai mult, frumoasa șatenă a mărturisit că și-a păstrat modestia chiar dacă a ajuns să fie cunoscută și apreciată de un public numeros.

„Eu nu am căutat celebritatea. M-a găsit, ca să zic așa. Celebritatea? Nu pot să zic că sunt celebră, dacă am ieșit din țară nu știe nimeni cine e Cristina Ich. La un moment dat, când l-am cunoscut pe Matei Dima și am început cu pași timizi, habar nu aveam. Mie mi se părea că nu știu să joc, oamenii au apreciat sketch-urile pe care le făceam cu el. (…) Apoi am început să le povestesc fetelor tot felul de tâmpenii, experiențe… și am avut un așa succes.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Cristina Ich face furori în mediul online și câștigă sume impresionante din activitatea sa de influencer. Dincolo de lumina reflectoarelor, frumoasa vedetă are parte de multe provocări. Aceasta are o relație tensionată cu tatăl băiețelului ei, nimeni altul decât Alex Pițurcă. Focoasa șatenă arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii incendiare.

Și frumoasa Mădălina Ghenea face furori la vârsta sa cu fizicul de invidiat și ținutele sexy. Printre vedetele care pozează provocator se află și Natalia Mateuț. Prezentatoarea tv a încins imaginația multor bărbați după ce a apărut goală pe rețelele de socializare.

Cum a ajuns celebră frumoasa vedetă

Cristina Ich este cunoscută nu doar de publicul autohton, ci și de cel de peste hotare. Aceasta se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Recent, vedeta a dezvăluit cum a ajuns faimoasă și ce sacrificii a făcut de dragul carierei.

,,Oamenii îmi urmăreau sfaturile și toate filmulețele, aberațiile, nu aș putea să spun sfaturi, pentru că nu sunt în măsură. Dar le spuneam din experiența mea. Eu nu vorbeam din cărți, niciodată nu am vorbit din cărți. Le povesteam prin ce am trecut, ce mi s-a întâmplat. Multe fete au pus în aplicare sfaturile mele.”, a precizat aceasta.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Cristina Ich a avut parte de multe provocări în viața privată. Aceasta are o relație tensionată cu tatăl copilului ei, fiind de multe ori la un pas de despărțire.

„Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mă mai înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine.

Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani. Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere. La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere. El este un om extraordinar, este un om minunat. Un suflet de n-am văzut. Un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil. Iar noi semănăm extraordinar de mult! Doi oameni care sunt la fel s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască.”, a mărturisit aceasta.

Frumoasa Cristina Ich are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Vedeta este extrem de apreciată de public și câștigă sume impresionante din activitatea sa de influencer. Aceasta face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *