Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Ich, comparată de Andrei Leonte cu George Buhnici. Ce a spus influencerița în mediul online: „Băi, dar mirosul”

Cristina Ich, comparată de Andrei Leonte cu George Buhnici. Ce a spus influencerița în mediul online: „Băi, dar mirosul”

28 iul. 2022, 21:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andrei Leonte a lansat un atac la adresa Cristinei Ich, comparând-o cu George Buhnici, cel care a avut un derapaj săptămâna trecută, făcând câteva declarații jignitoare la adresa femeilor.

Cântărețul a fost deranjat de câteva postări ale influenceriței în care spune despre imigranții care vin în România că „miros urât”.

„Sunt destul de mulți imigranți la noi în țară în acest moment. Dar nu-i problemă, că pe noi ne doare la… Nu-i problemă, îi ținem și pe alții. Băi, dar mirosul!!! Dacă la plecare a fost cu sarmale și cu cârnați, acum este cu ceva mult mai rău decât atât.

Cred că erau din Pakistan, îmi era tare milă de ei. Își căutau cartele, erau debusolați… Mi-era milă, dar nu-i niciun avantaj că intră atât de mulți imigranți la noi în țară pentru că o să se piardă locurile de muncă ale românilor. Pentru că mâna de lucru este mai ieftină… ăăă… Nici nu vreau să mă gândesc. Lăsați așa, e ok”, a spus Christina Ich.

Andrei Leonte consideră că Ich ar trebui să-și ceară scuze

În acest context, Andrei Leonte a considerat că Ich ar trebui să-și ceară scuze, dar este sigur că nu o va face, precizând apoi că influencerița nu mai lucrează pentru brandurile pe care le tot amintește în postări.

„Spre deosebire de Buhnici, Cristina Ich nici măcar n-o să aibă motive să își ceară scuze peste câteva zile. Pentru că deja nu mai lucra niciun brand cu ea, oricum”, a scris Andrei Leonte în mediul online.

Nu este prima oară când Cristina Ich intră în conflict cu utilizatorii rețelelor sociale

La începutul anului, în urma începerii războiului în Ucraina, românii le-au oferit ajutor ucrainenilor refugiați la noi în țară. Cristina Ich i-a criticat atunci pe ce care au sărit în ajutorul refugiaților, spunând că fac acest lucru doar pentru „a se lăuda”. Criticile Cristinei au deranjat-o pe jurnalista Alina Greavu, cunoscută în online drept Aluziva, care și-a pus atunci la dispoziție casa din Adunații Copăceni pentru a găzdui refugiați.

„Cristina, ai făcut mișto de oamenii sărmani care le dau refugiaților mămăligă și sarmale, i-ai ironizat. După ai dres-o că «dar ce am spus greșit, doar am zis să aveți grijă de voi, ca după să puteți avea grijă de alții» ha! Un om bun, oricât de sărac ar fi, împarte mămăliga lui cu altul. Mă așteptam ca, după atâtea citate de la mari filosofi pe care le postezi, să vezi esența omului, nu condiția lui. În vremuri de restriște, românii, și bogați, și săraci, au dat o pâine refugiaților. Asta este de aplaudat, nu de ironizat. Fiecare ajută cât vrea, cât poate, cât are. Important e că ajută”, i-a transmis Aluziva Cristinei Ich.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *