Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Cristina Ich a umilit-o public pe Bianca Dragusanu. Nu s-a sfiit deloc. 
Cristina Ich a umilit-o public pe Bianca Dragusanu. Nu s-a sfiit deloc. 

Cristina Ich a umilit-o public pe Bianca Dragusanu. Nu s-a sfiit deloc. 

02 mai 2018, 16:19,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:54180;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Aflata in mijlocul unui scandal furtunos, provocat de Mihai Bendeac pe Internet, Christina Ich a fost asemanata cu Bianca Dragusanu.

Iar reactia „Angelinei Jolie de Romania” nu a intarziat sa apara. Filmarea in care isi exprima parerea la aceasta idee face furori.

Dupa ce Mihai Bendeac a facut o postare pe contul sau de Instagram in care ii indemna pe internauti sa se uite la InstaStory-urile Christinei Ich, focoasa bruneta a primit o multime de mesaje pozitive, dar si negative. Ca sa se amuze, dar si sa le dea o replica celor rautaciosi, ea s-a filmat in timp ce citea reactiile acide ale unor internauti. 

La mesajul: „O alta Bianca Dragusanu ridicata la rang de persoana publica – in ambele cazuri, fete destepte au stiut cand si cui sa faca o felatie„, Christina Ich a afirmat: „Si asta e adevarat! Vezi daca tu nu ai stiut? Acum stai si dai comentarii”. Ea a mai continuat: „Un alt baiat spune: «o curva» si rade. Nu stiu de ce razi, in loc sa vii cu informatii noi spui ceva pe care lumea il stie deja. Adica ne plictisesti”.

La final, Christina Ich l-a intrebat retoric pe Mihai Bendeac daca a observat ce s-a intamplat dupa ce a facut o postare cu ea pe Instagram.

Christina Ich a facut filmulete amuzante cu BRomania in trecut
Christina, fosta partenera lui Matei de la BRomania in filmuletele comice realizate, a spus ca si-a facut debutul pe scena ca si comediant. Pe numele din buletin, Christina Micu locuieste de ani buni in Romania, dar e de peste Prut. Moldoveanca arata ca celebra Angelina Jolie, motiv pentru care a fost numita „Angelina Jolie de Romania”. Focoasa moldoveanca se jura ca este suta la suta naturala.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`