Prima pagină » Cultural » Cristina Huidu, o prezență discretă la evenimentele mondene. Ce spune soția lui Șerban Huidu despre problemele din căsnicia sa

Cristina Huidu, o prezență discretă la evenimentele mondene. Ce spune soția lui Șerban Huidu despre problemele din căsnicia sa

30 mart. 2023, 09:53,
în Cultural

Cristina Huidu este o prezență discretă la evenimentele mondene. Aceasta a dat lovitura în afaceri și se bucură de un succes uluitor. Cristina Huidu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, însă preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor. Cristina și Șerban Huidu formează un cuplu de mulți ani și au împreună doi copii. Puțini sunt cei care știu cum este faimosul om de radio și televiziune în ipostaza de soț și tată. Iată ce spune soția lui Șerban Huidu despre problemele din căsnicia sa.

Cristina Huidu, o prezență discretă la evenimentele mondene

Cristina Huidu are o carieră uluitoare și este o femeie de succes. Aceasta se declară o femeie împlinită și pe plan personal alături de soțul ei celebru, Șerban Huidu. Partenera de viață a faimosului prezentator este managerul de vânzări al unei agenți de turism, iar în urmă cu câțiva ani s-a ocupat și de imobiliare.

În prezent, Cristina Huidu se dedică profesiei sale de succes și familiei de care este tare mândră. Aceasta are doi copii împreună cu Șerban Huidu și se bucură din plin de rolul de mamă. Soția prezentatorului a dezvăluit recent că a trecut prin momente grele în mariaj după ce Șerban Huidu a suferit mai multe accidente și a fost la un pas să își piardă viața.

„Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpl ă. S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu. Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el.(…) Am fost realmente doborâtă, dar aveam doi copii. Deci ce puteam să fac? M-am ridicat și am căutat metoda de a merge mai departe. Nu poți uita, dar trebuie să continui.”, a declarat aceasta.

În pofida momentelor grele din viața privată, Cristina și Șerban Huidu se declară împliniți și nu s-au gândit niciodată la divorț. Faimosul prezentator a revenit de curând în lumina reflectoarelor și este dornic să cucerească publicul. O altă vedetă care este extrem de discretă când vine vorba de planul personal este Simona Pătruleasa. Știrista are o căsnicie fericită, însă evită să vorbească despre familia sa frumoasă pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Ce spune soția lui Huidu despre problemele din viața de cuplu

Cristina și Șerban Huidu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se afișează destul de rar la evenimentele mondene, dar se bucură din plin de viața de familie. Cristina Huidu și soțul ei au împreună doi băieți de care sunt tare mândri. Partenera de viață a prezentatorului reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă și se declară o femeie fericită și împlinită. Deși a trecut prin momente grele în mariaj, aceasta nu s-a gândit niciodată la divorț.

„În viață sunt momente în care treci prin tot felul de greutăți. Asta este o situație excepțională, grea și nimeni nu știe cum să o gestioneze. Este pentru toată lumea și avem două opțiuni, să ne văicărim sau să mergem mai departe să ne fie bine, să învățăm, să găsim lucruri care ne fac plăcere.”, a precizat soția lui Șerban Huidu.

Cristina Huidu deține propria afacere de succes, iar pe plan personal radiază de fericire alături de soț și copii. Aceasta apare destul de rar la evenimentele mondene și își ține familia departe de lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`