Prima pagină » Cancan » Cristina Herea are o poveste de viață impresionantă. Cum l-a cunoscut frumoasa jurnalistă pe soțul ei celebru

Cristina Herea are o poveste de viață impresionantă. Cum l-a cunoscut frumoasa jurnalistă pe soțul ei celebru

18 mart. 2022, 10:15,
în Cancan

Celebra jurnalistă și prezentatoare de știri Cristina Herea are o poveste de viață impresionantă. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, dar puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde aceasta pe plan personal. Cristina Herea și-a surprins prietenii și familia când a anunțat că se va căsători cu cel pe care îl cunoscuse de puțin timp.

Îndrăgita prezentatoare a devenit de curând mamă și pentru o perioadă a fost departe de lumina reflectoarelor. Prezentatoarea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Iată cum l-a cunoscut frumoasa jurnalistă pe soțul ei celebru.

Cristina Herea are o poveste de viață surprinzătoare

La vârsta de 35 de ani, jurnalista Cristina Herea se declară o femeie împlinită. Frumoasa vedetă are o carieră de succes și o familie superbă de care este tare mândră. Aceasta a fost mereu o prezență discretă în lumea mondenă, dar se remarcă de fiecare dată prin silueta perfectă și energia debordantă.

Dincolo de profesia de succes și de proiectele umanitare pe care le coordonează, Cristina Herea se bucură din plin de viață alături de soțul ei, Mihai Benga.

Focoasa blondină de la pupitrul știrilor România TV s-a retras o perioadă din televiziune pentru a se dedica creșterii fetiței ei superbe. De curând aceasta a revenit pe marile ecrane și a dezvăluit care au fost marile provocări din viața privată de când a devenit mamă.

,,Greu de înlocuit adrenalina știrilor, însă concurează strâns cu adrenalina îngrijirii copilului! Când am ajuns cu cea mică acasă, toți membrii familiei s-au speriat de cât de mică și fragilă este și au decis rapid să se implice până ajungem la momentul… mersul la Disneyland!

Și uite așa din acel moment am descoperit împreună cu fetița mea fericirea fiecărei băițe, am învins temerea masajului și am făcut kilometri întregi prin casă cu ea în brațe, în nopțile în care colicii ne făceau probleme. (…) Nu știu cât de pregătită am fost pentru acest rol, însă ce pot spune cu siguranță este că fetița mea m-a învățat să iubesc dincolo de limitele umane.”, a declarat aceasta.

În prezent, Cristina Herea a revenit la pupitrul știrilor, însă se dedică mai mult timp familiei. Vedeta este o prezență discretă la evenimentele mondene, dar face furori de fiecare dată când apare în public. Aceasta se menține în formă și arată spectaculos.

O apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton este și prezentatoarea Eda Marcus, care atrage privirile tuturor cu formele voluptoase. Și frumoasa Rosse Stan este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv, fiind o prezență încântătoare la evenimentele mondene.

Dedicată profesiei sale este și Irina Gologan, jurnalista cu o biografie surprinzătoare. Un model pentru colegii de breaslă este și Delia Budeanu, care se bucură de aprecierea și admirația publicului, fiind considerată un etalon în televiziunea românească.

Ce spune frumoasa vedetă despre bărbatul care i-a cucerit inima

Cristina Herea are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Mihai Benga. Cu toate că jurnalista nu se vedea în ipostaza de soție, lucrurile s-au schimbat complet de când l-a cunoscut pe partenerul ei de viață. Aceasta a dezvăluit cum a fost prima întâlnire cu bărbatul care i-a cucerit inima și avea să îi devină soț la scurt timp.

,,Eu le ziceam mereu părinţilor că n-am vocaţie de nevastă, nu mă visam mireasă, voiam să am libertatea de a-mi dezvolta şansele profesionale şi erau de foarte dezamăgiţi. (…)

Ne-am cunoscut la un eveniment la Palatul Parlamentului, la care eu nu doream să particip, iar el uitase şi a venit un coleg să-l ia pe sus. M-a abordat cu o glumă şi am început să vorbim, iar prietena mea a crezut că ne cunoaştem de-o viaţă şi mă tot întreba cine e şi eu i-am zis că habar n-am.

Când ne-am hotărât să ne vedem, a început pandemia, nu s-a mai ţinut evenimentul. Prima întâlnire a fost la Mănăstirea Ghighiu, de lângă Ploieşti, iar în noaptea aceea s-a închis Bucureştiul. Apoi totul era închis, nu aveam unde să ne vedem efectiv şi am ajuns să ne dăm întâlnire prin supermarketuri, printre rafturi. Luam coşul şi ne plimbam câte o oră cu el fără să cumpărăm nimic. Aşa am ţinut-o încă o lună, până de Paşte.”, a povestit amuzată frumoasa jurnalistă.

La scurt timp, Cristina Herea și Mihai Benga au decis să se căsătorească, iar de când au devenit părinți, aceștia radiază de fericire. Frumoasa știristă se bucură din plin de viața de familie și reușește să îmbine de minune cariera cu planul personal.

Vedeta se mândrește cu soțul ei celebru și se declară o femeie împlinită de când a devenit mamă. Blondina a revenit de curând la RTV și atrage privirile tuturor la pupitrul știrilor.

Cristina Herea are o carieră de succes în televiziune și o poveste de viață surprinzătoare. Aceasta este apreciată de publicul autohton și de colegii de breaslă, fiind una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *