Prima pagină » Cultural » Cristina Herea a divorțat în secret. Jurnalista a răbufnit și a spus adevărul despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei

Cristina Herea a divorțat în secret. Jurnalista a răbufnit și a spus adevărul despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei

03 aug. 2023, 10:08,
în Cultural

Cristina Herea a divorțat în secret. Celebra prezentatoare de știri s-a despărțit de tatăl fiicei sale în luna februarie a acestui an, însă abia acum s-a aflat de despărțire. Cristina Herea și Mihai Benga au decis să pună punct mariajului după 3 ani de relație, iar vestea că nu mai formează un cuplu i-a surprins pe mulți. Jurnalista a răbufnit și a spus adevărul despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei.

Cristina Herea a divorțat în secret

Cristina Herea este una dintre cele mai apreciate jurnaliste și prezentatoare de știri din România. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Dincolo de celebritate și de realizările deosebite pe plan profesional, Cristina Herea ascunde o mare suferință. Vedeta a divorțat în luna feruarie a anului 2023, în mare secret, de soțul ei, Mihai Benga. După 3 ani de relație, cei doi au decis să se despartă, însă păstrează legătura de dragul fiicei lor. Cristina Herea a recunoscut abia acum că a divorțat, însă nu a dorit să precizeze motivele care au dus la destrămarea căsniciei.

„Da, este adevărat, am divorțat oficial la notar în luna februarie a acestui an. Suntem doi oameni maturi și asumați, care au ales drumuri diferite. Nu a fost nimic senzațional. Pe de altă parte, da, eu și fostul meu soț vom continua să rămânem alături de fiica noastră și să îi veghem acesteia pașii prin viață, iar acest lucru este foarte important. (…)

Ne-am cunoscut la un eveniment la Palatul Parlamentului, la care eu nu doream să particip, iar el uitase și a venit un coleg să-l ia pe sus. Era o zi ploioasă și-mi amintesc că dress code-ul era all black, iar eu eram o blondă îmbrăcată în verde, ca o varză în mulțime. Cred că așa m-a și remarcat. M-a abordat cu o glumă și am început să vorbim, iar prietena mea a crezut că ne cunoaștem de-o viață și mă tot întreba cine e și eu i-am zis că habar n-am. S-a recomandat el, dar eu nu țin minte numele.”, a declarat știrista.

Ce spune jurnalista despre fostul soț

Cristina Herea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta nu a dorit să dezvăluie din ce motiv s-a despărțit de soț. Mai mult, aceasta i-a rugat pe internauți să nu mai pună întrebări și să îi înțeleagă dorința de a nu mai vorbi despre mariajul eșuat.

„Tot ce vă pot spune acum este că în viața mea este liniște și echilibru. Sunt înconjurată de oameni minunați, de părinți și de prietenii de o viață. Sunt bine și vă promit că atunci când va fi ceva de anunțat, o voi face fără ezitare. Până atunci, este ultima declarație pe care o voi face pe această temă. Și vă mulțumesc!.”, a mai precizat jurnalista.

Cristina Herea s-a despărțit de Mihai Benga, dar a rămas în relații bune cu acesta de dragul fiicei lor. Prezentatoarea de știri își ține familia departe de ochii curioșilor și se dedică fetei sale, cu care se mândrește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *