Prima pagină » Cancan » Cristina Herea a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune vedeta despre provocările vieții de familie

Cristina Herea a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce spune vedeta despre provocările vieții de familie

11 apr. 2022, 11:03,
în Cancan

Celebra jurnalistă Cristina Herea a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta se bucură din plin de viață și se declară o femeie fericită alături de partenerul ei de viață. Dincolo de lumina reflectoarelor, Cristina Herea este o prezență discretă și vorbește de puține ori despre planul personal. Iată ce spune vedeta despre provocările vieții de familie.

Cristina Herea se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Cristina Herea are o biografie a unei femei de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton. Aceasta este o jurnalistă faimoasă și se remarcă de fiecare dată când apare la tv. De ceva vreme, vedeta a lipsit de la pupitrul știrilor. Aceasta s-a retras din televiziune pentru a se dedica familiei și creșterii fetiței ei, de care este tare mândră.

La vârsta de 35 de ani, Cristina Herea se declară o femeie împlinită. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune, iar pe plan personal radiază de fericire alături de soțul ei, Mihai Benga.

Îndrăgita jurnalistă are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață. Recent, aceasta a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste și cum a fost cucerită de cel care i-a devenit soț la scurt timp după ce s-au cunoscut.

,,Ne-am cunoscut la un eveniment la Palatul Parlamentului, la care eu nu doream să particip, iar el uitase şi a venit un coleg să-l ia pe sus. Era o zi ploioasă şi-mi amintesc că dress code-ul era all black, iar eu eram o blondă îmbrăcată în verde, ca o varză în mulţime. Cred că aşa m-a şi remarcat. M-a abordat cu o glumă şi am început să vorbim, iar prietena mea a crezut că ne cunoaştem de-o viaţă şi mă tot întreba cine e şi eu i-am zis că habar n-am. (…)

Cumva, când l-am cunoscut, am ştiut în sinea mea că voi avea o legătură specială cu el. Deşi nu exista nicio probabilitate să facem schimb de numere sau să ne mai vedem, asta am simţit. Privirea lui mi-a spus mie ceva, pentru ca este adevărat: ochii sunt oglinda sufletului.”, a declarat frumoasa jurnalistă.

De viața de familie se bucură din plin și Oana Andoni. Aceasta are o căsnicie frumoasă alături de soțul ei, care o răsfață ori de câte ori are ocazia. Prezentatoarea de știri este extrem de dicretă când vine vorba de viața privată, la fel ca frumoasa Eda Marcus, una dintre cele mai răvășitoare apariții din lumea mondenă.

Detalii inedite din viața privată a celebrei jurnaliste

Cristina Herea este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. Mereu discretă și atentă la aparițiile sale publice, aceasta a încercat să își țină familia departe de ochii curioșilor. Puțin sunt cei care știu cum este vedeta dincolo de lumina reflectoarelor și care au fost marile provocări din viața privată.

Frumoasa jurnalistă are o căsnicie frumoasă, iar de când a devenit mamă radiază de fericire. Recent, aceasta a dezvăluit care sunt marile provocări din viața de familie alături de soțul ei, Mihai Benga.

,,El a venit să completeze nişte lucruri la mine. Eu eram tot timpul agitată, iar el mă domoleşte, m-a ponderat. E foarte calm şi liniştit. (…) A avut răbdare cu mine, căci şi eu eram extrem de independentă. Acum aş sta toată ziua cu el acasă.”, a declarat aceasta.

La rândul lui, Mihai Benga a vorbit despre frumoasa lui soție, dar și despre relația extrem de puternică pe care o au, reușind să depășească momentele dificile din cuplu și să se completeze reciproc.

,,Partea bună e că n-am găsit lucruri neplăcute şi cred că nu mai e cazul să descopăr, aş fi văzut până acum. Ea este mai grăbită, e mai agitată, iar eu sunt mai calm. Apreciez că pot avea încredere în ea şi că preferă adevărul, indiferent de situaţie. Este o femeie pe care mă pot baza, mă completează.”, a precizat bărbatul.

O altă prezentatoare de succes care se mândrește cu familia ei superbă este Gabriela Cristea. În pofida trecutului tumultuos și a scandalurilor în care a fost implicată pe vremea când era tânără, aceasta se bucură din plin de viață alături de soțul ei, Tavi Clonda. Cei doi se declară mai fericiți ca oricând de când au devenit părinți. Celebra prezentatoare continuă să fie mereu în atenția publicului și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze inedite.

La vârsta de 35 de ani, Cristina Herea are o carieră impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândră. Jurnalista este extrem de apreciată de public și se remarcă de fiecare dată când apare la tv.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *