Prima pagină » Cultural » Cristina Dochianu a ajuns de nerecunoscut și face furori pe Instagram. Cu ce se ocupă vedeta de când a renunțat la televiziune

Cristina Dochianu a ajuns de nerecunoscut și face furori pe Instagram. Cu ce se ocupă vedeta de când a renunțat la televiziune

05 ian. 2023, 08:41,
BZI.ro, în Cultural

Cristina Dochianu a ajuns de nerecunoscut și face furori pe Instagram. Fosta prezentatoare de știri s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu șase ani, iar vestea i-a șocat pe mulți. Aceasta nu regretă decizia luată și în prezent se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Puțini sunt cei care știu că frumoasa Cristina Dochianu a născut în mare secret al patrulea copil și se bucură din plin de rolul de mamă. Iată cu ce se ocupă vedeta de când a renunțat la televiziune.

Cristina Dochianu a ajuns de nerecunoscut și face furori pe Instagram

Cristina Dochianu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și se mândrește cu realizări profesionale deosebite. Dincolo de celebritate, Cristina Dochianu se declară o femeie împlinită în viața privată și are o familie frumoasă. Vedeta are o căsnicie fericită alături de Cristian Fogarassy cu care are patru copii. Cristina Dochianu și soțul ei formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi apar destul de rar la evenimentele mondene, însă nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare.

La vârsta de 37 de ani, fosta prezentatoare de știri se bucură din plin de rolul de mamă și se consideră o femeie norocoasă alături de bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Deși s-a retras din teleziviune în urmă cu șase ani, Cristina Dochianu face furori pe Instagram cu silueta fără cusur și ținutele sexy. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde fanii cu poze îndrăznețe, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Cristina Dochianu se dedică în prezent familiei sale superbe și nu regretă că a renunțat la cariera în televiziune. O altă știristă care radiază de fericire de când este mamă este Octavia Geamănu. Aceasta are o căsnicie frumoasă, însă în trecut a avut parte de multe momente tensionate în viața de cuplu. Și celebra Roxana Ionescu s-a retras din lumina reflectoarelor, nu mai pozează goală și s-a reinventat pe plan profesional. Fosta ,,Mama Natură” s-a căsătorit cu alesul ei, Tinu Vidaicu, un prosper om de afaceri, și se declară o femeie împlinită.

Ce spune vedeta despre provocările vieții de familie

Cristina Dochianu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei sale. Fosta știristă a recunoscut că viața cu patru copii nu este ușoară, dar se bucură din plin de rolul de mamă. Vedeta este ajutată de soțul ei, Cristian Fogarassy, care o răsfață pe celebra lui parteneră de viață ori de câte ori are ocazia.

,,Cristian este bărbatul ideal. Este puternic, extrem de inteligent și are un suflet extraordinar. Nu îl pot descrie în puține cuvinte. Mi-ar trebui pagini întregi pentru a putea scrie despre el și despre numeroasele lui calități. Mă simt cea mai norocoasă și fericită femeie din lume.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 37 de ani, Cristina Dochianu arată spectaculos și se bucură din plin de rolul de mamă a patru copii. Fosta știristă a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei sale frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *