Prima pagină » Titlurile zilei » Cristina Dobre este managerul de spital cu cel mai luxos birou! Medicul nu s-a uitat la bani când şi-a ales mobilierul premium! Costurile au fost pe măsură – FOTO

Cristina Dobre este managerul de spital cu cel mai luxos birou! Medicul nu s-a uitat la bani când şi-a ales mobilierul premium! Costurile au fost pe măsură – FOTO

19 feb. 2024, 02:00, 36 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Dr. Cristina Dobre este managerul de spital cu cel mai luxos birou. Mobilierul a fost ales pe sprânceană de la Mobexpert. Managerul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iaşi nu s-a uitat la bani când a venit vorba să-și amenajeze biroul, așa că a apelat la cea mai scumpă firmă de mobilier din România, iar întreaga investiție a costat aproape 20.000 de lei.

Dr. Cristina Dobre este managerul de spital cu cel mai luxos birou! Aproape 20.000 de lei au fost investiți doar în mobilier

Dr. Cristina Dobre a câștigat, prin concurs, în decembrie 2021, funcția de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola” Iaşi. Se pare că una din grijirile sale principalele odată cu preluarea mandatului s-a situat în reamenajarea biroului în care urma să-și desfășoare activitatea pentru următorii 3 ani.

Astfel, la doar câteva luni mai târziu, în data de 22 martie 2022, ora 13.53, unitatea medicală atribuia, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), firmei SC M & D RETAIL IASI SRL un contract cu încredințare directă în valoare de 17.414,92 lei, adică 3.520,01 euro, fără TVA. Contra acestei sume, Mobexpert Iaşi se obliga să livreze Institutului de Psihiatrie „Socola” Iaşi un birou directorial, un corp retur birou directorial, un dulap cu două uşi, 3 etajere înguste cu două poliţe, o masă extensibilă, o măsuţă pătrată, 8 scaune, la care se adaugă încă două scaune.

„Pachet mobilier birou Jazz, compus din următoarele elemente: SMS781AB – Birou directorial JAZZ L.190 l.80 H.80 alb antichizat – 1 buc SMS782AB – Retur birou directorial JAZZ L.120 l.59,6 H.76 alb antichizat – 1 buc SMS738AB – Dulap 2 uși cu balama JAZZ L.127,6 l.63 H.199,5 alb antichizat- 1 buc SMS795AB – Etajeră înaltă îngustă cu polițe JAZZ L.76 l.40 H.193 alb antichizat x 3 buc SMS710AB- Masă extensibilă JAZZ L.162/202 l.90 H.76 alb antichizat x 1 buc SMS722AB – Măsuță pătrată JAZZ L.60 l.60 H.46,5 alb antichizat x 1 buc GDW14 – Scaun suprapozabil ALVIN L.48 l.52 H.89 grafit x 8 buc LGF29 – Scaun ZENO L.46 l.53 H.77 verde/crom x 2 buc LMPM – livrare şi montaj premium mobilier”, se arată în descrierea de pe SEAP.

Investiții majore s-au făcut și în reamenajarea biroului managerului de la Spitalul CF Iași

Se pare că dr. Cristina Dobre dă dovadă de gusturi bune, dar și costisitoare, doar atunci când vine vorba de propriul său birou, deoarece Institutul de Psihiatrie „Socola” Iaşi achiziționează mobilier doar de la Dedeman și Prod Alcar Impex SRL. Astfel, pe durata anului 2022, unitatea medicală a încheiat 6 contracte cu cele două firme pentru livrarea de articole de mobilier, în valoare totală de 24.449,81 lei.

Trebuie precizat că dr. Cristina Dobre nu este singura care, odată ce a preluat funcția, s-a și grăbit să investească sume mari în reamenajarea biroului. Același lucru l-a făcut și dr. Constantin Apintiliesei, medic de anestezie și terapie intensivă la Bacău, care a ocupat, pentru scurt timp, funcția de manager interimar al Spitalului CF Iași. Astfel, în noiembrie 2022, medicul a și început modernizarea biroului, dar a părăsit postul, iar la conducerea unității medicale era numită dr. Elena Mitrofan în decembrie 2022. Aceasta a continuat procedurile inițiate de dr. Constantin Apintiliesei, în biroul managerului de la Spitalul CF Iași fiind investiți circa 30.000 lei.

Reporterii BZI au încercat să îl fotografieze, dar dr. Elena Mitrofan s-a opus cu îndârjire, solicitând chiar intervenția unui echipaj de poliție. Lucrurile au stat cu totul diferit în cazul Cristinei Dobre, care nu a avut nicio problemă să fie fotografiată în biroul său, în care a investit aproape 20.000 de lei.

Comentarii
  • Se uita la bani, dar la ai ei. Cum cei 20.000 ron nu au fost ai ei, de ce sa se uite? 🙂

  • Un oarcare, taxat

    sarcofag

  • O golancă care nu a profesat 1 zi ca medic! Ce știe să facă în afară de hoții la stat?!

  • Ce bășini avea vaca pe ea când lucra ( vorba vine ) la primărie. Nu făcea pur și simplu nimic, trebuia să facă alții treaba ei, mai avea și tupeu răspunzând obraznic “ eu să fac? Nu e suficient că vin aici ? “ Incredibil cât de nesimțită poate fi. Vaca asta.

  • Este nora lui Traian Dobre ?

  • Gina si Cristina fac echipa buna! Sa va traiasca incompetentele!

  • Sunt 2 chestii diferite.
    Mobilier de 20.000 lei adica 4000 euro, nu e o suma deplasata pt un birou de manager spital principal in o regiune: Moldova.
    Competenta e alta problema. Daca nu e , nu merita sa ramana acolo.

  • Cauza principala: ce viteza avea automobilul in localitate ? Cauza secundara, copii trebuie educati.

  • Unde-i luxul ? Birou normal.

  • Femeia asta nu are simt estetic. Deloc.

  • Biroul nu este luxos in conditiile in care si celelalte cabinete si saloane ar fi pe masura pretentiilor doamnei director ca medic am inteles ca nu prea.

  • Acest gunoi trebuie demis ! Peste tot pe unde a fost menajera ,au rămas datorii și oameni angajații fără studii pt locurile de munca respective . O șpăgari notorie !

  • Dacă ușile asa înseamnă birou de lux înseamă ca nu ați fost la primăria Ciortești…ăia au draperii mai scumpe de 2x decât biroul asta

  • Frunzuc Adrian

    Dacă ușile alea însemnă birou de lux înseamnă că nu ați fost la primăria Ciortești să vedeți acolo draperii mai scumpe de 2 ori decât tot biroul acesta

  • Toti directorii din toate institutiile de stat procedeaza la fel si astfel au birouri super dotate si super luxoase, totul din banii contribuabilor.
    Daca ar fi cheltuit din banii proprii niciodata nu ar fi aratat intr-un asa mare fel, dar asa din bani publici considera ca e ok sa arate asa.

  • INCOMPETENTA!!!!!!! Saloane insalubre, nu s.a ivestit deloc in lenjerii de pat, mancare proasta, personal insuficient si incompetent.

  • NESIMTIRE POLITICA ACEEASI OAMENI DE RAHAT…..NOI VOTAM DE 30 ANI ACESTE PUTORI NE MERITAM SOARTA.

  • Urmează pavilionul III Femei unde Ginutza și Cristinutza au aranjate lucrurile de ceva timp. Sa speram ca DNA e pe faza. Va fi o pâine de mâncat acolo !

  • Un contribuabil cinstit batjocorit de statul roman

    Nesimtire fara limite. Cica birou normal. JAZZ este produsul de mobilier de top de la MobExpert. In conditiile in care sistemul sanitar este vai de capul lui in Romania mi se pare o bataie de joc la adresa cetateanului. Eu platesc CASS din 3 surse, sunt „scurs” de bani din toate partile de catre acest stat mafiot si corupt iar CASS-ul in loc sa ajunga in locuri sigure pentru a prospera sistemul sanitar ajunge in mobilier de top de la MOBEXPERT? REALLY? SA ITI FIE RUSINE DUDUIE!

  • Nesimtire fara limite. Cica birou normal. JAZZ este produsul de mobilier de top de la MobExpert. In conditiile in care sistemul sanitar este vai de capul lui in Romania mi se pare o bataie de joc la adresa cetateanului. Eu platesc CASS din 3 surse, sunt „scurs” de bani din toate partile de catre acest stat mafiot si corupt iar CASS-ul in loc sa ajunga in locuri sigure pentru a prospera sistemul sanitar ajunge in mobilier de top de la MOBEXPERT? REALLY? SA ITI FIE RUSINE DUDUIE! Sunt profund dezamagit

  • E clar ca vi s- a pus pata pe PSD!
    E cu bataie lunga!
    Persoanele cu educatie nu vor vota niciodata un primar sustinut de stanesti!

  • Pentru toți cârcotașii

    De ce urâți așa de mult acest spital??? E singurul institut din țară și este în Iași, aici muncesc niste oameni minunați cu câteva mici excepții, in loc sa ne ajutați în promovarea lui și să ne sprijiniți în demersurile noastre voi preferați să găsiți tot felul de prostii. Și asta E valabil pentru toate spitalele din Iași în loc să ne ajutați și sprijiniți nu știți cum sa ne dați în cap, păcat că Iașul are specialiști foarte buni în toate specialitățile și personalul din spitale muncește din greu!!!

  • Managera amanta ?

    A cui amanta mai este și asta ?

  • E o cwrva se droga si se bulea cu Lucica trabucel pe vremuri aceasta Cristina Dobre

  • I-a trecut vremea mai :)) Numai amante visati :)))

  • Căutăm catacter

    Din banii privărilor, din taxe, unii se scaldă in lux.

    Pofturi, fițe, prostie de 2 lei. Atât au putut.

    Bătaie de joc pt luxul mofturoșilor.

  • Nu am văzut in Anglia in spitale luxul de la femeia asta.

    De asta nu sunt bani de medicamente in spitale.

  • Iesean oripilat

    Unde vedeți voi luxul ? este un mobilier cât se poate de banal, anost și adecvat. Că este de proastă calitate, subscriu, este Mobexpert, firma lui Șucu, securist care a lucrat la Danubiana import export, cu prețuri mari, toate unitățile bugetare trebuie sa cumpere de la Mobexpert și uite așa Șucu e „om de afaceri de succes” și noi doar niște proști.
    Se poartă ca în unitățile bugetare să fie plantate tot felul de securiste, securiști, fii și fiice de securiști ceaușiști. Când se văd aceste tute și loaze în astfel de funcții, după două zile chiar au impresia că sunt deștepți și competenți și de aceea au ajuns acolo. Comunismu n-o muritu, numo-mpic s-o hodinitu ! Măcar în vremea lui Ceașcă directorii și șefii erau pe lângă securiști și competenți nu dădeau pe afară de pricepere dar nici imbecili ca astăzi.
    Directorii de spitale sunt plantați cu un singur scop: să aducă bani la partidul care i-a înfipt in funcție.

  • @Iesean oripilat

    Omule, nu exista medicamente in unele spitale. Oamenii sunt trimisi la farmacii sa-si cumpere medicamente pentru ca nu exista ce e nevoie in unele spitale. Ti se pare normal asa ceva?

    Ti se pare normal ca cineva sa-si mobileze de fite cabinetul pe banii taxelor de la privati? Sau privatii sunt fraieri sa traga pentru ca astfel de indivizi sa profite de pe urma muncii lor?

    Banii nu curg din cer, mobilierul ala cost foarte mult, cineva a muncit pentru ca x-ulescu sa dea peste 20.000 pe asa ceva.

    Doar unii oameni, deconectati de realitate, considera ca 20,000 e putin.

    Unii dintre ei au luat mita uriasa (nu zic aici ca d-na asta ar fi luat) … si apoi si-au construit viloaie … oameni impliniti .. dar corupti, fara Dumnezeu, fara caracter.

  • Sau papat banii de mult gâștelor

  • Mâncați de la oala lături și resturi săracilor zii Bogda proste panaramelor

  • Urmeaza ca toți care au fost la butoane

  • Nu m-ai aveți cuie șa o sugeti ca asa va obișnuit scripcaru si Iacob dan nasol mergeți la gara Nicolina

  • Cica e suflat cu aur de 24 de karate bravi

  • Cica vrea sa cumpere spitalul e plina de bani

  • Da colega ai dreptate asa se aude

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *