Prima pagină » Cancan » Cristina Demetrescu, despre meciul România – Olanda. „Exact la ora 7, marţi, se întâmplă ceva!”

Cristina Demetrescu, despre meciul România – Olanda. „Exact la ora 7, marţi, se întâmplă ceva!”

02 iul. 2024, 10:32,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Demetrescu a făcut o predicție interesantă despre meciul România – Olanda, programat pentru 2 iulie 2024, la ora 19:00. Astroloaga a subliniat că la ora meciului va exista o energie pozitivă datorită intrării Lunii în Gemeni.

Cristina Demetrescu aduce vești bune pentru fanii tricolorilor înaintea meciului România – Olanda. Ea sugerează că momentul astrologic al meciului ar putea avea o influență pozitivă asupra echipei naționale a României, oferindu-le fanilor un plus de încredere înaintea confruntării cu Olanda.

Cristina Demetrescu, despre meciul România – Olanda

Cristina Demetrescu a explicat că tranzitul Lunii în Gemeni va aduce o energie favorabilă pentru echipa națională a României și a subliniat că, dacă meciul ar fi avut loc cu o zi înainte, energia ar fi fost negativă. Totuși, pe 2 iulie, circumstanțele astrologice sunt mult mai bune. România, aflată sub semnul Vărsătorului (zodie de aer), beneficiază de această aliniere astrală. Zodiile de aer, precum Gemenii și Vărsătorii, au un avantaj în această situație, ceea ce ar putea influența pozitiv performanța echipei.

Echipa națională a României a avut o performanță notabilă în grupă, terminând pe locul întâi după o victorie cu Ucraina, 3-0, o înfrângere cu Belgia, 0-2, și un egal cu Slovacia, 1-1. Această serie de rezultate i-a asigurat tricolorilor calificarea în optimile de finală, unde vor juca împotriva Olandei, la München.

„E un meci foarte greu, dar exact la ora 19:00, mâine, pe data de 2 iulie e ceva, e o energie bună. Mâine la ora 7:00 Luna intră în Gemeni. Nu pot să spun foarte multe despre lucrul acesta, dar dacă era astăzi meciu, era rău, dar mâine e mai bine. Vărsătorul și Gemenii sunt zodii de aer și știi cum e, poți să dai oricât cu piciorul în minge, dar e aerul care nu știi cum duce mingea”, a spus Cristina Demetrescu la Vorbește Lumea.

Tricolorii vor să le ofere suporterilor încă o seară de poveste

România deja a avut o evoluție peste așteptările tuturor, deși la început toți ne credeau victime sigure împotriva Ucrainei și Belgiei, jucătorii au dat dovadă că fotbalul se joacă în teren, nu pe hârtie. În jurul echipei naționale s-a creat din nou sentimentul de unitate, iar această națională a devenit un nou motiv de bucurie pentru fanii români. Datele oficiale arată că pe stadionul din Munchen vor fi 7.000 de suporteri români. Însă neoficial sunt anunțați peste 30.000 de fani ai tricolorilor în tribune. UEFA nu a răspuns solicitărilor celor de la FRF pentru a oferi mai multe bilete românilor. Edi Iordănescu va trebui să găsească o soluție pentru postul de fundaș stânga, deoarece Nicușor Bancu este suspendat pentru meciul cu Olanda.

„În mod cert ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experiența lor uriașă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum, am cucerit cu realism. Da, Olanda e favorită. Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiție și sacrificiu. Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total într-o singură direcție. E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlnești o dată în viață. Iar dacă grupul va reacționa după chipul în care a fost construit și a performat, atunci își va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a transmis selecționerul Edward Iordănescu.

Cristina Demetrescu a explicat că tranzitul Lunii în Gemeni va aduce o energie favorabilă pentru echipa națională a României în meciul cu Olanda și că putem spera la o calificare în sferturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *