Prima pagină » Cultural » Cristina Demetrescu a avut o copilărie zbuciumată. ,,Aveam mai multe porecle, dar una dintre ele era Vrăjitoarea…”

Cristina Demetrescu a avut o copilărie zbuciumată. ,,Aveam mai multe porecle, dar una dintre ele era Vrăjitoarea…”

29 mart. 2023, 09:50,
B, , h, , în Cultural

Cristina Demetrescu a avut o copilărie zbuciumată. Pasionată de astrologie, vedeta cucerește publicul cu previziunile sale și cunoștințele ce țin de sfera misticului. Dincolo de aparițiile tv, Cristina Demetrescu este extrem de activă pe rețelele de socializare și se bucură de aprecierea publicului. Altfel stau lucrurile când vine vorba de planul personal. Vedeta este extrem de discretă și își ține familia departe de ochii curioșilor. Iată câteva detalii surprinzătoare din biografia Cristinei Demetrescu.

Cristina Demetrescu a avut o copilărie zbuciumată

Cristina Demetrescu este astrolog de profesie și face furori de fiecare dată când apare la tv. Vedeta fascinează publicul cu cunoștințele sale din sfera cosmicului, dar și cu modul inedit prin care prezintă horoscopul. Pasiunea pentru astrologie a apărut încă din copilărie, însă aceasta a fost privită cu reticență de unii copii.

,,La 13 ani am descoperit Zodiacul. Copiam într-un carneţel vocabular tot ce găseam despre zodii. Mai întâi am citit despre mine, apoi despre băieţii pe care îi plăceam. Am început să descopăr un vibe interior, atunci când traduceam comportamentul copiilor prin prisma profilelor definite de semnele astrologice. Am citit despre zodia părinţilor, aceeaşi la amândoi, fixă şi prea conservatoare faţă de zodia mea care descria independenţă, ca să nu zic un spirit rebel. Am şi acum un jurnal al meu, într-o agendă din 1987, unde am început să elaborez. Zodii, numere, vise, vieţi anterioare. Aveam mai multe porecle, dar una dintre ele era Vrăjitoarea.”, a declarat aceasta.

Deși a lucrat mulți ani în contabilitate, Cristina Demetrescu a renunțat la cariera sa de dragul astrologiei. În prezent, vedeta se dedică proiectelor sale și familiei pe care o ține departe de ochii curioșilor. Cristina Demetrescu oferă și consiliere persoanelor care vor să aibă propria astrogramă. Deși a avut parte de critici din partea celor din jur, aceasta se dedică pasiunii sale și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

O altă vedetă care s-a reinventat pe plan profesional după divorț este Diana Bișinicu. Artista a dat lovitura în afaceri și se bucură de un succes uluitor. Și celebra actriță Crina Matei nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață. Artista a adoptat de curând o fetiță și radiază de fericire.

Cu ce s-a ocupat vedeta înainte de cariera în astrologie

Cristina Demetrescu se declară o femeie de succes. Aceasta oferă consultații astrologice și ședințe de terapie. Vedeta a devăluit că a fost ani buni contabilă, însă a renunțat de dragul pasiunii sale pentru tot ce ține de astre. Cristina Demetrescu a mărturisit că are un program încărcat, dar nu se abate de la câteva reguli stricte.

,,Lucrez dimineaţa, apoi dorm, apoi iar lucrez. Dorm de 20 de ani în fiecare zi la prânz, iar între orele 14 şi 18 sunt decontectată de la orice. Este o autoterapie. Astrologia nu este cum era contabilitatea. Nu se munceşte 8 ore. Eu consum mult şi consumul este şi în funcţie de client. Încerc să îi adaptez pe ei în funcţie de mine. Eu sunt pilotul. Ştiţi ce zic. Nici în avion nu faci ce vrei. E complicat. În genul ăsta de meserii, nu este ca la coafor sau la restaurant, „Clientul nostru, stăpânul nostru!” Astrogramele le studiez pe loc, am destulă experienţă.”, a declarat vedeta.

Dincolo de cariera de succes, Cristina Demetrescu se bucură din plin de rolul de soție și mamă. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită.

Cristina Demetrescu a avut parte de multe provocări în copilărie și adolescență, când a descoperit astrologia. Vedeta a renunțat la profesia în domeniul economic pentu marea sa pasiune. În prezent, vedeta este extrem de apreciată de public și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *