Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristina Cioran va prezenta o emisiune de gătit. Actrița revine în showbiz după o pauză de câțiva ani

Cristina Cioran va prezenta o emisiune de gătit. Actrița revine în showbiz după o pauză de câțiva ani

19 oct. 2023, 11:40,
în Radio

Cristina Cioran revine în showbiz și va prezenta o emisiune de gătit, după ce a stat câțiva ani departe de lumina reflectoarelor. În tot acest timp, actrița s-a ocupat exclusiv de fetița ei Ema , care a împlinit doi ani astă-vară. În ceea ce privește show-ul culinar prezentat de Cristina Cioran, acesta va fi difuzat pe YouTube.

Cristina Cioran și-a luat toți fanii prin surprindere, după o pauză de câțiva ani, în care nu a mai apărut pe micile ecrane. Actrița a anunțat că este pregătită să revină în lumina reflectoarelor, dar nu oricum, ci în postura de moderatoare a unei emisiuni culinare.

Cristina Cioran va prezenta o emisiune de gătit

Cristina Cioran este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară, dar mulți o cunosc și din postura de prezentatoare TV. În ultimii ani a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor și să ocupe mai mult de fetița ei. Dar acum, după ce Ema a mai crescut, a hotărât că este momentul potrivit pentru a reveni în atenția telespectatorilor. Și nu oricum, ci la cârma unei emisiuni culinare care se va difuza pe YouTube.

„Este o emisiune de cooking care îmi este foarte dragă! În emisiune fac câte două rețete pe zi și este o muncă foarte mare în spate având în vedere că suntem trei oameni care lucrăm la ea.

Eu care gătesc, Marius care filmează și Denisa care mă ajută să fie atentă la ce mai e de făcut să nu uit momente. Am mai prezentat emisiuni de bucătărie acum niște ani în urmă, însă acolo doar ajutam în bucătărie și învățam, nu găteam eu. Aveam o echipă întreagă”, a mărturisit Cristina Cioran.

Actrița este pasionată de gătit încă din copilărie

Fosta iubită a lui Alex Dobrescu spune că în spatele show-ului pe care îl va modera nu stă doar un proiect de suflet, ci și o pasiune pentru gătit, pe care a dezvoltat-o încă din copilărie. Chiar dacă are și amintiri neplăcute legate de mici „accidente” în bucătărie, acest lucru nu a oprit-o pe Cristina Cioran să facă în continuare ceea ce îi place. Dimpotrivă, blondina se  gândește chiar să-și deschidă chiar și propriul restaurant.

„Aici suntem trei muschetari cărora li se alătură și partenerii, sponsorii noștri care au încredere în noi si ne stau aproape cu ce avem nevoie. Îmi place mult ce fac și sunt pasionată de gătit din copilărie. Tot din copilărie am avut și accidente pe care le port cu mine și acum cum ar fi arsuri. De cele mai multe ori uit că sunt oalele fierbinți și pun mâna pe ele și mă ard la degete.

De exemplu sunt atentă și cu cuțitele, în bucătărie, pentru că au mai fost situații când nu am fost atentă și mi-au mai crestat pielicica de pe degete. E normal când faci activități în bucătărie să mai ai și pățanii, dar nu mă feresc de ele. Pentru că știu că cei de acasă de regăsesc în ceea ce fac, nimeni nu e perfect și nu vreau să par ceea ce nu sunt. Plus că vreau ca pe viitor să-mi deschid un Bistro, asta intenționez, acum să vedem”, a mai spus Cristina Cioran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`