Prima pagină » Cancan » Cristina Cioran și Alex Dobrescu se pregătesc de nuntă. „Prima oară am luat-o în glumă”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu se pregătesc de nuntă. „Prima oară am luat-o în glumă”

23 feb. 2022, 10:00,
în Cancan

În cadrul unui interviu acordat recent, Cristina Cioran a dat de înţeles ca relaţia ei cu Alex Dobrescu este una minunată. Actriţa a spus ca iubitul ei îi face zilnic declaraţii de dragoste şi ca o cere în căsătorie ori de câte ori are ocazia.

Vedetă a susţinut faptul că la început a crezut că totul e doar o glumă şi că nu a luat nimic în serios.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au o relaţie minunată

Cristina Cioran a recunoscut faptul că nu a luat relaţia în serios pentru că nu a crezut că se va ajunge până în acest punct.

”Prima oară am luat-o în glumă, ne cunoșteam de câteva săptămâni, a fost foarte simpatic, dar el era foarte serios. Pentru mine actul în sine nu înseamnă mare lucru, așadar nu este o condiție în relația noastră, avem ceva atât de prețios împreună, încât vom fi legați toată viața. Mă cere de nevastă în fiecare zi, ne facem planuri în fiecare zi. Prima oară i-am spus că mă mai gândesc și i-am spus din neant, a două zi, DA. A apărut un DA dintr-o tăcere. După câteva secunde, am început să râdem ca doi copii care au făcut o prostioară”, a mărturisit Cristina Cioran.

De asemenea, Cristina a spus că a discutat cu iubitul despre nuntă, au câteva planuri, însă nu s-a concretizat nimic până acum. Cei doi așteaptă să treacă această perioadă în care există măsuri Covid-19.

”Vrem să facem botezul. De nuntă… am mai vorbit, o să vedem. Repet, pentru mine este important să ne înțelegem și să fim fericiți și bebelușul sănătos, atât.

Am vrut să evităm să facem botez în această perioadă de iarnă, așa că facem la primăvară. Ne dorim o petrecere de botez, așa că nu ne grăbim, pentru că ne dorim să se relaxeze măsurile, să ne revedem cu prietenii cu familia, să fie ca o reuniune. Avem planuri, să vedem dacă le putem pune în aplicare”, a mai declarat blondina pentru revista VIVA.

Familia a ajutat-o pe Cristina Cioran să depășească momentele dificile

Actrița mărturisește că i-a fost teribil de greu să treacă peste acele momente, când fetița ei se afla intubată în spital. Mai mult, nimeni nu putea să-i spună cum va evolua starea ei de sănătate. Totuși, Cristina Cioran a precizat că familia a fost cea care a susținut-o din toate punctele de vedere și că datorită celor dragi a reușit să-și mențină psihicul bine.

Totodată, vedeta precizează că le este recunoscătoare fanilor care s-au gândit mereu la ea și i-au transmis cele mai bune gânduri cât timp a stat departe de fetița ei. În toată acea perioadă, a primit foarte multe mesaje din care și-a dat seama cât de iubită este. Mai mult, Cristina Cioran se pregătește acum de botez, deoarece fiica ei se simte bine în acest moment și este pregătită pentru acest pas. Ea a mai spus că și-a ales deja nașii, care sunt prietenii lor apropiați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *