Prima pagină » Actualitate » Cristina Cioran se ia de femeile care apar mai mult dezbrăcate: „Se expun mult și degeaba”

Cristina Cioran se ia de femeile care apar mai mult dezbrăcate: „Se expun mult și degeaba”

22 feb. 2024, 12:54, 1 ,
în Actualitate

Cristina Cioran se ia de femeile care apar mai mult dezbrăcate. Cunoscuta actriță s-a arătat dezgustată de faptul că multe tinere, în ziua de astăzi, aleg să atragă atenția prin postarea în mediul online de fotografii deocheate. Aceasta este de părere că este exagerat să pui accentul pe „goliciune” în momentul în care te afișezi pe internet.

Cristina Cioran se ia de femeile care apar mai mult dezbrăcate

Cristina Cioran consideră că apariția în mediul online dezbrăcată îndepărtează femeile de orice urmă de mister, că prin aparițiile lor indecente se lasă „dezbrăcate” și de secrete, nu doar de haine.

„Nu e vorba că sunt conservatoare sau ceva de genul acesta, sunt lucruri personale, care nu se discută, e ca și cum m-ai întrebat câtă lenjerie intimă am în garderobă. Sau ce lenjerii de pat am, bravo. Astea nu sunt chestii de povestit, de ce ai face-o, de ce ți-ai arăta lucrurile astea? Nu mi se pare o rușine să spui că nu discuți despre ele, sunt chestii care nu se discută, e prea mult, peste tot e doar piele goală, peste tot“, a precizat Cristina Cioran.

Actrița a menționat că se pune prea mult accent pe goliciune,

„Am zis că fac și eu în glumă o filmare de aia, dar nu merită efortul. Am senzația că pe toată lumea cunosc atât de bine, nu mai are nimeni niciun secret, exteriorul e văzut tot. E prea multă goliciune. E ca și cum te duci într-un club de striptease și cea mai mișto tipă e una îmbrăcată”, a zis Cristina Cioran în cadrul unui podcast realizat de Jorge.

Chiar dacă extrem de multe femei, printre care și persoane publice, postează fotografii provocatoare, Cristina Cioran nu vede motivul pentru care cineva s-ar expune în acest fel în spațiul public.

„Se expun mult și degeaba, măcar revistele alea de profil plăteau. De ce? Cu ce sunt eu mai bogată intelectual? Ce faci cu like-urile? Îți dau un exemplu, cea mai sexy femeie din cinematografie, pe Angelina Jolie ai văzut-o goală? Ai văzut-o sexy, mulată? Da, mișto. O vezi doar în filme, unde e justificat. Mai lasă niște mistere și pentru bărbatul ăla. Pentru cine faci asta, tu, ca femeie, ca să zică unu mamă ce te-aș…? Pentru asta?”, mai spune actrița.

Actrița și-a dat reset total

Altfel, Cristina Cioran, care a slăbit și arată foarte bine, cu ajutorul unui meniu sănătos, a susținut că a trecut la proceduri serioase pentru că își dorește să arate bine în sezonul de primăvară.

„Eu mă iubesc pe mine în luna iubirii și am decis să îmi dau un reset total. Am călcat pragul clinicii doctorului Auday și m-am făcut frumoasă! Mi-am făcut full face conturing, botox la gât pentru a arăta bine, fire, tot ce trebuie și este necesar pentru o femeie care a trecut de 40 de ani și își dorește să se mențină în formă și să arate bine! Practic am făcut câteva proceduri, preferatele surorilor Kardashians. Înaintăm în vârstă iar lucrurile nu mai stau așa cum stăteau așa că trebuie să ne ajutăm de medicina estetică pentru că ea ne oferă multe beneficii. Am avut încredere în propunerea medicului și am urmat toate tratamentele propuse de el. Acum aștept cu nerăbdare rezultatele!”, a mai zis Cristina Cioran, care se ia de femeile care apar mai mult dezbrăcate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024