Prima pagină » Cancan » Cristina Cioran, imagine emoționantă din spital. Vedeta a ajuns din nou cu micuța Ema la Urgență!

Cristina Cioran, imagine emoționantă din spital. Vedeta a ajuns din nou cu micuța Ema la Urgență!

12 ian. 2022, 10:23,
în Cancan

Actrița Cristina Cioran a petrecut Crăciunul în spital alături de micuța Ema. Cele două s-au internat de urgență în prima zi de Crăciun după ce au fost depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Din fericire, după doar câteva zile petrecute în salon, starea acestora de sănătate s-a îmbunătățit și au putut fi externate.

La început de an, micuța Ema a avut din nou probleme de sănătate.

Cristina Cioran, imagine emoționantă din spital

Fiica Cristinei Cioran a trecut prin momente dificile la început de an. Micuța a făcut bronșită, iar mama acesteia a mers de urgență cu ea la spital.

“Cu stupoare am aflat că spitalul Covid din Constanța nu mai există. Spital Covid era doar la Medgidia. Acolo odată ajunse eram singurele paciente de pe etaj, era și Crăciunul. Eu seara la Medgidia eram negativă, culmea. A doua zi, am ieșit pozitivă. La Medgidia am stat două zile.

Am cerut transfer la București, la Grigore Alexandrescu. Pe 29 ne-au externat!Pe 8 ianuarie copilul nu putea să respire! Iar m-am dus la spital. Pac fă iar bagajul de internare…avea o bronșiolită, s-ar părea. Din fericire, acum e bine! Ema va face peste o săptămână șase luni. E zdrahoaică. Recuperează”, a declarat Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni.

Acum, Ema se simte mai bine după ce a primit tratamentul corespunzător. Așa cum și-a obișnuit fanii, Cristina Cioran îi ține mereu la curent cu ce se întâmplă în viața sa, astfel că, în urmă cu câteva ore a postat o nouă fotografie, în ciuda momentelor neplăcute prin care trece.

Cristina Cioran apare zâmbitoare, semn că cea mică se simte din ce în ce mai bine și probabil că în curând vor putea pleca acasă.

Cristina Cioran a născut prematur în luna iulie din cauza unor probleme apărute în urma unei toxiinfecții. După naștere, fetița ei a stat intubată în spital timp de șase săptămâni, iar Cristina putea merge la ea doar când i se permitea. Micuța Ema a stat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Constanța pentru a lua în greutate

Ce vârstă are Cristina Cioran

Cristina Cioran are vârsta de 43 de ani. Frumoasa blondină este născută pe 24 Iulie 1977. Alexandru Dobrescu este mai mic decât ea cu șapte ani de zile. Cu toate acestea cei doi sunt exrem de fericiți și sunt extre de bucurosi ca au devenit părinți.

”Alex e mai mic cu şapte ani decât mine. Eu sunt foarte copilăroasă şi ne potrivim foarte bine. Poate că nu aveam nevoie de un bărbat mai mare decât mine”, a spus Cristina Cioran

Iubitul vedetei nu este pentru prima dată în rolul de părinte. Acesta mai are un copil dintr-o relație anterioară.

Actrița susține că tânărul e un tată perfect pentru micuțul său, iar de asemenea ea are o relație foarte bună cu el și se înțeleg de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *