Prima pagină » Cancan » Cristina Cioran, despre ipostazele nud din tinerețe. ,,Atunci când este vorba de ceva intim al meu, ştiu să negociez foarte bine…”

Cristina Cioran, despre ipostazele nud din tinerețe. ,,Atunci când este vorba de ceva intim al meu, ştiu să negociez foarte bine…”

17 mart. 2022, 13:26,
în Cancan

Frumoasa actriță Cristina Cioran nu a ezitat să vorbească despre ipostazele nud din tinerețe. Artista a făcut furori atunci când a apărut dezbrăcată pe scena teatrului românesc. Deși nu a acceptat să pozeze nud în revistele pentru bărbați, vedeta a surprins de câteva ori în ipostaze provocatoare de dragul artei. Iată ce spune Cristina Cioran despre aparițiile controversate, dar și despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Cristina Cioran, apariții nud în tinerețe de dragul artei

La vârsta de 44 de ani, celebra actriță Cristina Cioran are o carieră de succes și se declară o femeie împlinită. Vedeta a devenit de curând mamă și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață, Alex Dobrescu.

Nu de puține ori viața privată a artistei a provocat controverse în lumea mondenă. Povestea de dragoste pe care aceasta o trăiește acum a fost pusă sub semnul îndoielii de unii având în vedere diferența de vârstă dintre Cristina Cioran și tatăl fetiței ei. Cu toate acestea, vedeta nu a ținut cont de criticile celor din jur și este pregătită să facă marele pas alături de Alex Dobrescu.

Cristina Cioran își asumă fiecare capitol din viața sa, inclusiv aparițiile nud din tinerețe. Aceasta a apărut pe scenă dezbrăcată într-o piesă de teatru care i-a adus celebritatea. În cadrul unui interviu, actrița a vorbit despre ipostazele inedite, dezvăluind ce crede ea despre pictorialele provocatoare și despre nuditate.

,,Da, m-am dezbrăcat într-un spectacol de teatru care arăta viaţa din lagăr a evreilor. La finalul lui era o scenă destul de dură, în care o evreică era dezbrăcată şi torturată. Spectacolul se numea ,,AN DIE MUSIK” şi l-am jucat în anul 2000 prin toată Europa.

Nu cred că e o problemă goliciunea. Nu cred că sunt cea mai pudică din lume şi nu prea avem ce să ascundem, că toate arătăm cam la fel. Eu nu spun niciodată, niciodată. Depinde de proiect. Atunci când este vorba de ceva intim al meu, ştiu să negociez foarte bine.

Goliciunea nu înseamnă neapărat sexy. O femeie sexy este şi îmbrăcată. (…) Au fost propuneri să apar goală. Nu am dat curs unei astfel de propuneri pentru că nu face parte din mine. N-am putut să merg mai departe pe latura asta extrem de sexuală.”, a declara artista, care nu a acceptat să pozeze în revista Playboy.

Și colega ei de breaslă, Alina Chivulescu, a făcut furori cu scene nud în tinerețe, într-un film de succes, la fel ca frumoasa Anca Țurcașiu, care a pus pe jar inimile bărbaților cu ipostaze provocatoare.

La rândul ei, Roxana Vașniuc își surprinde fanii cu fotografii incendiare, la fel ca frumoasa Raluca Dumitru, care a pozat goală de mai multe ori.

Spre deosebire de acestea, artista Andra Măruță a refuzat cu vehemență să pozeze nud pentru revistele de profil, la fel ca Mihaela Rădulescu, însă aceasta nu ezită să se fotografieze în ținute sexy. Recent, vedeta a fost protagonista unui pictorial provocator la vârsta de 52 de ani.

Ce spune celebra actriță despre bărbatul care i-a cucerit inima

Cristina Cioran trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Dobrescu, tatăl fiicei ei. De când au devenit părinți, cei doi radiază de fericire. Aceștia nu au făcut încă marele pas, dar sunt mai pregătiți ca oricând să formeze o familie și se pregătesc de nuntă.

În pofida replicilor dure ale celor din jur, având în vedere faptul că Alex Dobrescu este mult mai tânăr decât frumoasa actriță, aceștia formează un cuplu de mult timp și se declară fericiți și împliniți.

În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit cum a început povestea lor de iubire și cum a fost cucerită de partenerul ei de viață.

,,Eram foarte tristă și foarte nefericită când l-am cunoscut pe Alex, eram într-o perioadă destul de ciudată. Ieșeam dintr-o relație toxică, nu mă interesa nimic. Ne-am cunoscut la o petrecere, total întâmplător, total pe nepregătite. (…)

M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța. Lucrurile bune vin atunci când nu le aștepți. Nu știu ce anume ne-a legat atât de tare, atât de repede, dar știu că din prima lună ne-am gândit să facem un copil, să fie rodul dragostei noastre. Și acum ne uităm la Ema și asta ne spunem, că e rodul dragostei noastre. Altceva nici nu mai contează.”, a declarat aceasta.

Frumoasa actriță Cristina Cioran a apărut în ipostaze nud într-o piesă de teatru, însă nu a acceptat să pozeze în revistele pentru bărbați. Vedeta se bucură în prezent de celebritate și se declară o femeie împlinită pe plan personal.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *