Prima pagină » Cancan » Cristina Cioran, despre fiica ei Ema. Ce a păţit micuţa după spitalizare

Cristina Cioran, despre fiica ei Ema. Ce a păţit micuţa după spitalizare

30 dec. 2021, 11:31,
în Cancan

Cristina Cioran și fiica ei Ema au mai trecut peste o cumpănă, împreună. Mama și fiica au petrecut Crăciunul în spital, dar acum au fost externate, iar vedetă de televiziune a făcut un anunț pentru cei care s-au îngrijorat cu privire la starea lor de sănătate. Cristina a dat naștere unei fetițe care a venit pe lume mai devreme decât era programat.

Sărbătorile au început frumos pentru Cristina Cioran și fiica ei, până când micuței i-a fost rău și vedetă de televiziune a decis să o ducă la spital.

Cristina Cioran, despre fiica ei Ema

Cele două au rămas internate, iar miercuri, după externare, Cristina a ținut să vorbească cu fanii ei care erau îngrijorați.

„A fost o mare spaimă! A fost greu, dar a trecut”, și-a anunțat Cristina fanii de pe Instagram.

Cristina Cioran a spus că după acest episod neplăcut a înțeles că trebuie să ceară ajutorul medicilor la primul semn că bebelușul nu se simte bine. În astfel de cazuri nu este timp de pierdut.

Vedetă a fost convinsă că va petrece Revelionul în spital, alături de micuța Ema, dar iată că nu se va întâmpla așa. După câteva zile de spitalizare, ele s-au întors în sânul familiei care le aștepta cu sufletul la gură.

Fiica ei Ema s-a născut la șapte luni

Ema, fiica Cristinei Cioran s-a născut prematur, la șapte luni. Vedeta i-a rugat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare să rostească o rugăciune pentru bebeluşa. Au fost clipe crunte pentru Cristina care s-a temut că o va pierde pe fetița mult dorită și așteptată. Travaliul vedetei ar fi fost declanșat de o toxiinfecție alimentară.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine și, după lungi săptămâni de așteptare, când medicii au considerat că fetița s-a întremat, au externat-o pe micuță, iar întreaga familie s-a putut bucura de minunata Ema. Cristina a spus că fiica ei este cel mai minunat cadou pe care îl putea primi.

Anul acesta a fost primul Crăciun pe care Cristina Cioran l-a petrecut împreună cu fiica ei, chiar dacă asta s-a întâmplat în spital.

Cine este iubitul Cristinei Cioran

În urmă cu ceva timp, Cristina Cioran a făcut unele dezvăluiri inedite despre bărbatul care a reușit să o facă să se simtă cea mai specială femeie. Acesta se numește Alex Dobrescu și a făcut-o pe Cristina Cioran mamă pentru prima dată. Mai mult, bărbatul este mai mic decât ea cu șapte ani, dar diferența de vârstă nu reprezintă niciun imprediment în relația lor de iubire.

„Alex e mai mic cu şapte ani decât mine. Eu sunt foarte copilăroasă şi ne potrivim foarte bine. Poate că nu aveam nevoie de un bărbat mai mare decât mine”, a spus vedeta.

Totodată, cei doi plănuiseră să se căsătorească la începutul anului, însă au aflat că ea e însărcinată și au amânat evenimentul. Acum, cine știe, e posibil ca actrița Cristina Cioran să facă și cununia civilă odată cu botezul fetiței lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`