Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, distruși de durere! Vestea a căzut ca un trăsnet pentru ei

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, distruși de durere! Vestea a căzut ca un trăsnet pentru ei

11 oct. 2022, 18:45,
în Cancan ultimă oră

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu trec prin clipe grele după moartea unui prieten apropiat, marele actor, Doru Ana. Cei doi au postat pe rețelele de socializare imagini de colecție alături de regretatul actor.

Doru Ana, unul dintre cei mai iubiți actori ai României, a plecat din această lume la doar 68 de ani. Anunțul a fost făcut de către Casa de Producție a Televiziunii Române, dar fără a preciza cauza exactă a morții. Nu se știe dacă avea probleme grave de sănătate, mai ales pentru că în ultima vreme nu a mai avut apariții publice.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, suferință fără margini

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au jucat în multe pelicule și au împărtășit momente minunate în spatele și în fața camerelor de filmat cu Doru Ana, unul dintre cei mai respectați actori din țara noastră.

Prima care i-a adus un omagiu artistului, printr-o postare pe Instagram, a fost Cristina Ciobănașu. Aceasta a distribuit o imagine în care îl ține în brațe pe Doru. Bineînțeles, fotografia este însoțită de un mesaj dureros.

„Ultima noastră întâlnire a fost încărcată de o emoție atât de puternică… s-a bucurat tare mult să ne revadă și am rememorat cu mult drag amintiri de pe vremea Pariu cu viața, atunci când am lucrat pentru prima oară împreună, dar pe de altă parte am simțit în ochii lui multă tristețe… l-am strâns tare în brațe neștiind când ne vom revedea și mă bucur că totuși viața ne-a mai adus împreună încă o dată… Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște, suflet drag!”, a scris Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman, mesaj pentru regretatul actor

Nici Vlad Gherman nu a întârziat și, la doar câteva minute, i-a oferit un ultim omagiu celui care i-a fost alături prima dată când Vlad avea doar 18 ani și era un novice în lumea cinematografică.

„Poza cred ca vorbește de la sine! Am avut plăcerea sa joc alături de Doru încă de când aveam 18 ani. Îmi aduc aminte si acum prima secventa cu el din Buftea. Aveam emoții mari si tremuram de fiecare data când ii auzeam vocea inconfundabila. Aproape ca prezenta lui impunătoare ma speria pe set, dar pe cat de impozant era personajul lui, pe atât de generos si de umil era omul din spatele personajului. Un actor carismatic, un actor darnic care m-a învățat ca in meseria asta trebuie sa oferi mai întâi ca sa primești (nu doar in meseria de actor, ci si in cea de om).Vă mulțumesc pentru fiecare lecție, va mulțumesc pentru fiecare cuvânt de susținere, mulțumesc pentru tot. Drum lin către stele, domn’ profesor!”, a transmis și Vlad Gherman pe contul personal de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *