Prima pagină » Cancan » Cristina Ciobănașu, întrebată de fani dacă este însărcinată. Fanii au cerut detalii și despre noul iubit

Cristina Ciobănașu, întrebată de fani dacă este însărcinată. Fanii au cerut detalii și despre noul iubit

12 nov. 2021, 11:44,
în Cancan

Actrița Cristina Ciobănașu a fost întrebată de fani dacă este însărcinată și i-au cerut detalii despre noul iubit, după ce în vară ea a confirmat că este într-o relație. La începutul acestui ani, Cristina și Vlad Gherman anunțau că nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit după o relație de aproape 10 ani, însă au rămas prieteni, colaborând în multe proiecte.

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Foarte mulți ani ea a format un cuplu cu actorul Vlad Gherman, iar fanii se așteptau ca Vlad și Cris să se căsătorească, după ce în urmă cu câțiova ani ei se logodiseră. Din păcate, nu a fost deloc așa, iar la începutul acestui an cuplul a anunțat că se desparte. Și chiar dacă fanii au sperat la o împăcare, situația este cât se poate de clară și nu mai există loc de așa ceva. Mai mult, Cristina Ciobănașu a trecut peste despărțirea de Vlad Gherman și iubește din nou.

Cristina Ciobănașu este însărcinată?

Recent, un internaut a întrebat-o dacă este însărcinată, iar ea a răspuns imediat. Se pare că totul a pornit de la o fotografie în care Cristina Ciobănașu pare să aibă burtică. Ea postează ocazional, pe rețelele de socializare, imagini alături de cel în brațele căruia și-a regăsit fericirea. Doar că în ultimele imagini publicate de actriță fanii au mai observat un detali. O burtică ușor ieșită în afară despre care au presupus din start că ar fi de graviduță.

Cristina Ciobănașu le-a spulberat tuturor îndoielile după ce a fost întrebată dacă este însărcinată. Ei bine, actrița spune că nu se pune problema de o sarcină, ci doar de niște kilograme în plus. Cristina a explicat că în ultima perioadă nu a mai fost atât de strictă în ceea ce privește alimentația și a mâncat doar ce i-a poftit inima. Totuși, aceasta este mai hotărâtă ca niciodată să-și schimbe stilul de viață și vrea să intre la dietă și să se apuce serios de sport pentru a ajunge la o formă demnă de invidiat.

„Mă uitam acum prin ce mesaje mi-ați mai trimis și m-a întrebat cineva dacă sunt însărcinată. Ei bine, nu! Nu, nu sunt însărcinată, doar în ultima vreme am mai luat niște kilograme în plus. Da, deci nu sunt însărcinată! Așa rău se vede burica?!?”, a spus Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu și noul iubit formează un cuplu frumos

Dacă în primăvară Cristina lăsa să se înțeleagă că ea și Vlad s-ar putea reîmpăca, acum lucrurile sunt cât se poate de clare. Spre dezamăgirea admiratorilor lor, Cristina Ciobănașu și-a făcut un nou iubit, de care este îndrăgostită până peste cap. Recent, ea a mărturisit că nu mai este singură și că a început un nou capitol al vieții sale. Ba chiar, actrița din serialul Adela a început să se afișeze tot mai des cu noul iubit, ba chiar și postează imagini cu el.

Cu toate acestea, Cristina nu a dat prea multe detalii despre bărbatul care i-a furat inima. Și aceasta deoarece actrița vrea să îl țină pe Alexandru Mureșan departe de luminile reflectoarelor. În plus, Vlad Gherman a mărturisit că este împăcat cu ideea că fosta lui logodnică, Cristina Ciobănașu, are pe altcineva. Din câte se știe, Alexandru Mureșan este un medic stomatolog renumit, iar apropiații spun despre Cristina Ciobănașu și noul iubit că formează un cuplu frumos și chiar se așteaptă ca ei să facă pasul următor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *