Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Ciobănașu, încă o lovitură! Anunțul cumplit făcut azi noapte

Cristina Ciobănașu, încă o lovitură! Anunțul cumplit făcut azi noapte

20 feb. 2021, 12:23,
în Cancan ultimă oră

Cristina Ciobănașu trece prin momente dificile, după despărțirea de Vlad Gherman. Ultima perioadă nu este una deloc bună pentru actrița Cristina Ciobănașu. După despărțirea de Vlad Gherman, se pare că frumoasa vedetă se confruntă cu o altă problemă destul de serioasă.

Cântăreața a făcut un anunț dureros în urmă cu scurt timp!

Clipe de coșmar pentru Cristina Ciobănașu

Începutul acesta de an nu este unul deloc bun pentru fosta iubită a lui Vlad Gherman. Actrița și-a îngrijorat fanii, după ce a făcut un anunț dureros. Se pare că o ființă dragă ei are grave probleme de sănătate. Mai exact, Cristina Ciobănașu a declarat faptul că patrupedul său, Tonka, a suferit un preinfarct.

Vedeta este extrem de îngrijorată de starea de sănătate a câinelui și speră din tot sufletul ca acesta să își revină cât mai curând. Pe pagina sa de socializare, aceasta a postat și o imagine cu ea și patrupedul său.

”Tonka a suferit azi-noapte un preinfarct. Sperăm să fie bine”, a scris Cristina Ciobănașu alături o fotografie cu câinele său, vizibil afectat de problemele de sănătate pe care le are.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit

În urmă cu doar câteva săptămâni, cei doi actori au decis că este momentul să meară pe drumuri diferite, deși erau într-o relație de mai bine de 9 ani. Astfel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au spus adio, înainte să ajungă în fața altarului.

„ Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit’, a spus Vlad Gherman.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni, a transmis și Cristina Ciobănașu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *