Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Ciobănașu, apariție de senzație cu Alexandru Mureșan la botezul fiului Adelei Popescu! Dovada că nu este singură

Cristina Ciobănașu, apariție de senzație cu Alexandru Mureșan la botezul fiului Adelei Popescu! Dovada că nu este singură

08 mai 2022, 15:20,
în Cancan ultimă oră

Cristina Ciobănașu a venit însoțită de iubitul ei la botezul micuțului Andrei, fiul cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan.

Ieri a avut loc un eveniment foarte special în familia Adelei Popescu, eveniment la care au fost prezenți și Cristina Ciobănașu alături de iubitul ei. Mezinul familiei prezentatoarei TV a fost botezat, astfel că părinții micuțului au organizat o petrecere ca la carte, unde au invitat cele mai apropiate persoane.

Adrian, cel de-al treilea fiu al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, a fost creștinat, fiind un motiv de mare bucurie pentru întreaga sa familie și pentru apropiați. Toți invitații s-au bucurat de o petrecere organizată în cel mai mic detaliu, astfel că veselia și voia bună au fost prezente la fiecare pas.

Cristina Ciobănașu și Mureșan Alexandru, la botezul fiului Adelei Popescu

Printre invitați, s-au numărat și Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Mureșan Alexandru. Cei doi s-au fotografiat împreună și au confirmat faptul că încă se află într-o relație, având în vedere că în ultima vreme fanii actriței au speculat în că fosta iubită a lui Gherman ar fi din nou singură. Acest lucru nu este adevărat, căci a apărut din nou la brațul iubitului ei.

La eveniment, Cristina Ciobănașu a ales să poarte o ținută lejeră, de culoare neagră, formată dintr-o pereche de pantaloni, o bluză și o jachetă cu Mickey Mouse.

De data aceasta, actrița a spus pas pantofilor eleganți cu toc și a ales să poarte o pereche de botine în aceeași nuanță. Atât ea, cât și iubitul ei au abordat un stil lejer, care să le permită să se miște în voie și să se simtă bine pe tot parcursul petrecerii.

„Astăzi este despre mezinul familiei Vâlcan. Până primesc pozele alea frumoase cu gazdele vă las aici capturi cu cei 4…🐷🐷🙈”, a spus Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Cu această ocazie, Cristina Ciobănașu le-a oferit și un răspuns cât se poate de clar celor care au fost de părere că s-a despărțit de Alexandru Mureșan, mai ales că în ultima vreme actrița a apărut în mediul online spunându-le fanilor ei că nu traversează cea mai bună perioadă din viața ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *