Prima pagină » Cancan » Cristina Ciobănașu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce s-a întâmplat între ea și Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce s-a întâmplat între ea și Vlad Gherman

28 oct. 2021, 13:05,
în Cancan

Cristina Ciobănașu, ajunsă la vârsta marilor împliniri, a devenit faimoasă în presă și pentru relația avută cu Vlad Gherman, partenerul ei din seriale. Cunoscuta actriță și-a început cariera în 2008, pe când avea doar 12 ani, în emisiunea „Dansez pentru Tine”. Aceasta a devenit cunoscută la nivel național, dar și internațional datorită serialului „Pariu cu viața”. Totodată, ea a făcut parte din formațiile ONE și LaLa Band.

Pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viața”, Cristina Ciobănașu l-a cunoscut pe Vlad Gherman. Cei doi au fost împreună 9 ani. Deși s-au despărțit la începutul acestui an, ei au rămas prieteni și se susțin în continuare. În prezent, cei doi apar împreună în serialul Adela. După despărțire, Cristina Ciobănașu și-a găsit din nou fericirea alături de Alexandru Mureșan.

Cristina Ciobănașu, o actriță la vârsta marilor împliniri

După despărțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața. Din pozele postate de către actriță pe contul de Instagram, se pare că are un nou iubit, iar numele acestuia este Alexandru Mureșan. Despre noua relație a fostei sale iubite, Vlad Gherman a mărturisit că știa deja. Cristina Ciobănașu a fost cea care i-a dat vestea, chiar înainte de a se afișa cu Alexandru pe rețelele de socializare.

Pe lângă serialul „Pariu cu viața”, Cristina Ciobănașu a interpretat rolul lui Iris, din Sacrificiul. Acest personaj a reprezentat o provocare pentru actriță, din mai multe puncte de vedere, pe care însă nu le-a putut face publice.

“Ce pot spune este că mi-a plăcut foarte mult că acest personaj are un hobby, pasiunea pentru fotografie. Dar, ca să pot da veridicitate personajului, a trebuit să învăț cum se folosește un aparat foto, așa că, în perioada de repetiții, am început să mă documentez. Mi-am dorit ca de fiecare dată când aveam de jucat cu aparatul în mână, să am încredere că știu ce fac cu el și că acțiunile mele sunt credibile. Sper că mi-a și ieșit! Abia aștept să aflu părerea publicului.”

Se pare că prin intermediul personajului, Cristina Ciobănașu și-a descoperit un nou hobby. Pe platourile de filmare făcea poze cu aparatul foto, iar acestea au fost postate pe conturile de socializare ale artistei. Mai mult, împreună cu Vlad Gherman, Cristina a prezentat emisiunea Happy Day, de pe canalul Happy Channel. Emisiunea era concentrată pe zona teatrală, cinematografică, a evenimentelor culturale și altele asemenea.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut o relație frumoasă

Cristina și Vlad s-au cunoscut pe platourile de filmare a serialului „Pariu cu viața”. După încheierea filmărilor, cei doi actori au format trupa ONE, iar în 2018, Vlad a cerut-o pe iubita sa în căsătorie și urmau să devină soț și soție. Însă, chiar dacă s-au despărțit la începutul anului 2021, când și-au dat seama că nu mai au aceleași țeluri, cei doi actori au rămas în continuare colaboratori și prieteni. Acest lucru reiese și dintr-o postare de pe contul de Instagram al Cristinei Ciobănașu. În descrierea pozei aceasta a scris că ea și Vlad se susțin în continuare unul pe celălalt, dar sunt liberi să fie cu cine vor.

„Singurii care ne pot judeca suntem noi înșine”, a scris actrița.

Mai mult, la momentul despărțirii, cei doi nu s-au certat și nu și-au adresat vorbe grele. Relația de cuplu a fost transformată într-o relație de prietenie, care i-a ajutat să treacă mai ușor peste și să își continue cariera. Așadar, Cristina Ciobănașu, ajunsă la vârsta marilor împliniri, recunoaște că și relația cu Vlad Gherman a ajutat-o în carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *