Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristina Belciu, fosta iubită a lui Cristian Boureanu, în continuare singură. Ce condiții pune tânăra pentru a ieși cu un bărbat

Cristina Belciu, fosta iubită a lui Cristian Boureanu, în continuare singură. Ce condiții pune tânăra pentru a ieși cu un bărbat

15 sept. 2023, 15:28, 1 ,
în Radio

Cristina Belciu, fosta iubită tinerică a lui Cristian Boureanu, este foarte atentă la bărbații cu care alege să-și petreacă timpul. Cu toate că este o femeie foarte frumoasă, fotomodelul este în prezent singură. Însă, Cristina Belciu a dezvăluit ce criterii și-ar dori să îndeplinească viitorul ei iubit.

Cristina Belciu se numără, fătă îndoială, printre cele mai frumoase femei din România. Aceasta reușește să le sucească mințile bărbaților, însă cu greu aceștia ar putea ajunge la inima sa. Fotomodelul a explicat că există un detaliu important de care cei care o curtează ar trebui să țină cont.

Cristina Belciu, fosta iubită a lui Cristian Boureanu, în continuare singură

Reușește să atragă priviri oriunde merge, așa că este și foarte curtată. Însă cerințele sale în ceea ce privește întâlnirile sunt destul de ridicate. Fosta iubită a lui Cristian Boureanu consideră că bărbații care iau inițiativă să invite o femeie la întâlnire trebuie să și plătească toată consumația.

Cristina Belciu afirmă că acest lucru s-a întâmplat de multe ori chiar și la întâlnirile de afaceri la care a participat, unde bărbații au plătit pentru ea. Este un schimb de energie echitabil, spune ea, unde femeia vine plină de gingășie și feminitate, iar bărbatul alege să plătească, demonstrându-și astfel binele maniere.

„Femeile nu plătesc. Este datoria bărbatului care invită femeile să achite notele de plată, așa mi se pare firesc atunci când primești o invitație. Depinde de context. De cele mai multe ori, când am avut și întâlniri de business, bărbatul mi-a achitat nota, pentru că e o chestie de bune maniere.

Femeia îți oferă energie feminină, timpul său, iar bărbatul, la rândul lui, trebuie să compenseze, măcar să plătească nota de plată”, a spus modelul Cristina Belciu.

Totuși, trebuie spus că fosta iubită a lui Cristian Boureanu, model de succes, nu este o femeie care să nu aibă bani. În cazul ei e vorba pur și simplu de principiu.

Cum trebuie să fie pentru Cristina Belciu viitorul iubit

Cristina Belciu se bucură de singurătate în prezent, după despărțirea de Cristian Boureanu. Fotomodelul recunoaște că are standarde ridicate cu privire la viitorul ei iubit. Cel care va ajunge în inima brunetei va trebui să fie un bărbat educat, manierat, inteligent, maleabil și comunicativ.

„Am un standard foarte ridicat, de aceea sunt singură! Îmi doresc să găsesc un bărbat foarte inteligent, foarte educat, foarte manierat, și de aici lucrurile funcționează într-o anumită măsură, pentru că eu cred că, dacă îndeplinește aceste trei valori, are și inteligența emoțională să poată să se plieze.

Și eu o fac, la rândul meu, și cred că e super important să fie maleabil și să își dorească o relație, pentru că asta e problema, că sunt mulți care spun că nu sunt pregătiți pentru o relație.(…) Nu am mai intrat într-o altă relație pentru că nu am găsit bărbatul potrivit”, a mai spus Cristina Belciu, în vârstă de 25 de ani.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *